BejelentésDEEKSHA - Az Egység Megtapasztalása

MENÜ


Hírek
DEEKSHAADÓKNAK!

Intenzív tudatszint emelő, elmélyítő nap deekshaadóknak szeptember 3-án szombaton Egység Bhakti Yoga, Mukthi Deeksha és 64 Deeksha folyamatokkal. Szeretettel várlak!

tovább >>


DEEKSHAADÓVÁ / ÁLDÁSADÓVÁ AVATÁS!

Szeptemberben ismét megtartom ezt a csodálatos kurzust, melyre szeretettel várlak téged is!

tovább >>


HARMONIKUS ÉLET TEREMTÉSE

Szeretettel várunk augusztus 29-én hétfőn a vágyak teljesüléséért!

tovább >>


OK NÉLKÜLI SZERETET

Új fordítás: Sri Bhagavan az ok nélküli szeretetről.

tovább >>


INDUL A CSAKRA PROGRAMSOROZAT!

Szeptemberben és októberben hétfő és péntek esténként a hét fő csakra és a kapcsolódó életterületek harmonizálásán fogunk dolgozni különböző gyakorlatokkal, meditációkkal, deekshával. Sok szeretettel várunk!

tovább >>


NAPI TANÍTÁS 2016.08.28.

"Az egészség nem csupán a fizikai testtel való törődést jelenti, hanem az elme gyógyítását és a tudatosság táplálását is." "Health is not just treating the physical body but healing the mind and nourishing consciousness." (Sri Bhagavan)AKTUÁLIS EGYSÉG DEEKSHA PROGRAMOK:

HARMÓNIÁBANönmagaddal... az életeddel... a kapcsolataiddal... a világgal...♥


A HARMÓNIÁBAN programokon életünk azon fő területeivel foglalkozunk, melyek elégedettségünk, örömünk, boldogságunk forrásai: bőséggel, egészséggel, párkapcsolattal, belső békével, szeretettel, Istennel, vágyaink megvalósulásával - tehát mindazzal, amitől a mindennapjaink örömtelivé, teljessé, harmonikussá válik. Ezen a programsorozaton egyaránt dolgozunk a külvilágunk és a belvilágunk harmóniáján is, hogy ezeket összekapcsolva a lehető legteljesebben megvalósíthassuk, beteljesíthessük önmagunkat!


A programokon különböző gyakorlatok, meditációk és deeksha energia segít oldani a harmónia és boldogság kül- és belvilágbeli megvalósulásának útjában álló belső blokkokat, sérüléseket, elakadásokat.

A programokat párban találjátok: péntek este dolgozunk egy adott témán meditációkkal, gyakorlatokkal, deekshával, azt követő hétfő este ugyanazon a témán dolgozunk tovább egy intenzívebb energiatérben egy csakraharmonizálást követően sok-sok deekshával (tehát hétfőn gyakorlatok, meditációk nincsenek).

A programsorozat alkalmai külön-külön is látogathatóak. Nagy szeretettel várunk! :-)


***


Valamint szeretettel várunk augusztusban az Indiából érkező Baba Maitreya meditációira is (pl. halál-meditáció, utazás a szívbe, meditációs elvonulás, harmadik szem workshop, nyitott meditációs estek, aum meditáció), mely alkalmak tovább segítik a belső harmónia kibontakozását. (Ezek nem deeksha programok.) Részletek e-mailben kérhetőek ide kattintva.


***


Augusztus 26. péntek 18.00-21.00-ig: HARMONIKUS ÉLET TEREMTÉSE

A deeksha a tudatszint emelkedésére, a tudatosság fejlődésére van hatással. Ezáltal életszemléletünk pozitív irányban átalakul, nézőpontjaink kinyílnak, s egy teljesen új módon, magasabb szintről tekintünk életünkre, problémáinkra, céljainkra.

A magasabb tudat- és rezgésszinten lehetővé válik új ötletek megszületése, eddig nem felismert lehetőségek megtalálása, a helyes döntések meghozatala, s céljaink és vágyaink megfogalmazása és elérése, problémáink megold(ód)ása könnyebbé és örömtelibbé válik.

Ezen a programon a deeksha által megemelt tudatszintről, különböző gyakorlatok és meditáció segítségével indítjuk el vágyainkat a megvalósulás útján.

Helyszín: Fénymag Központ: Bp. VI. ker., Podmaniczky u. 6., 11-es kapucsengő, balra magasfszt. 1. (A parkolás a körút másik oldalán (pl. Eötvös u.) 18 órától ingyenes. A helyszín a Bajcsyhoz esik közel.)
Részvételi díj: 4.000 Ft. (Ha szeretnél jönni, de anyagi akadálya van, jelezd, kérlek, és találunk megoldást!)
Hozz magaddal: A Fénymag mindennel felszerelt (szék, polifoam, takaró, párna, gyönyörű energiák :-) ), csak kényelmes öltözéket, esetleg innivalót hozz!
Előzetes bejelentkezés szükséges ide kattintva!***


Augusztus 29. hétfő 18.00-21.00-ig: DEEKSHA INTENZÍV A VÁGYAK TELJESÜLÉSÉÉRT

Intenzív energiatérben sok deekshával várunk, ahol minden deeksha fókusza a tudatszint emelkedése, a vágyak megvalósulásának útjában álló akadályok kioldódása, ötletek születése, lehetőségek megtalálása, a beteljesülést adó, harmonikus élet megszületése. :)

Helyszín: Fénymag Központ: Bp. VI. ker., Podmaniczky u. 6., 11-es kapucsengő, balra magasfszt. 1. (A parkolás a körút másik oldalán (pl. Eötvös u.) 18 órától ingyenes. A helyszín a Bajcsyhoz esik közel.)
Részvételi díj: 4.000 Ft. (Ha szeretnél jönni, de anyagi akadálya van, jelezd, kérlek, és találunk megoldást!)
Hozz magaddal: A Fénymag mindennel felszerelt (szék, polifoam, takaró, párna, gyönyörű energiák :-) ), csak kényelmes öltözéket, esetleg innivalót hozz!
Előzetes bejelentkezés szükséges ide kattintva!***


A PROGRAMSOROZAT ELMÚLT ALKALMAI: (Ha lemaradtál és szeretnéd valamelyik programot pótolni, jelezd kérlek, s megismételjük, igény szerint csoportos vagy egyéni foglalkozás keretében.)


***


ÁTFOGÓ CSAKRAHARMONIZÁLÁS és –TISZTÍTÁS A HARMÓNIÁÉRT

Fókuszban a kül- és belvilágbeli harmónia, életünk különböző területeinek egyensúlyba kerülése. Ha úgy érzed, van még mit dolgozni az energiaközpontjaidon és ezáltal a kapcsolódó életterületeken, vagy van(nak) az életednek olyan területe(i), ahol áttörést szeretnél, gyere! A hét fő csakra különböző módszerekkel való tisztításán, harmonizálásán keresztül és a deeksha támogatásával a belső blokkok oldásával és a tudatszint emelésével dolgozunk a harmónia megteremtéséért és megtartásáért a különböző életterületeken, szituációkban. A program általánosan és átfogóan tisztító-harmonizáló jellegéből adódóan konkrét témával, fókusszal is érkezhetsz!


***


DEEKSHA INTENZÍV A HARMÓNIÁÉRT

Az intenzív deeksha programokon létrejövő erőtér által kiemelten lehetővé válik számodra, hogy egyéni fejlődésedben magasabb szintre lépj, tisztulási, gyógyulási folyamataid beinduljanak, felgyorsuljanak, tudatosságod, energia- és rezgésszinted megemelkedjen. Az Istenitől, a Forrásból érkező áldás energia (deeksha) intelligenciája biztosítja, hogy abban és oly módon kapj segítséget, amiben és ahogyan a leginkább szükséged van a támogatásra.

Fókuszban ez alkalommal a kül- és belvilágbeli harmónia, életünk különböző életterületeinek egyensúlyba kerülése. Bármilyen témával érkezhetsz, a boldogságod útjában álló belső akadályok oldódása, gyógyulása, tisztulása válik lehetővé az intenzív energiatérben. Egy csakrarendszert kiegyensúlyozó gyakorlaton kívül itt más vezetett meditáció vagy gyakorlat nincs, helyette annyi deekshát fogadhatsz, amennyit szeretnél! Az intenzív energiatér, a felébredett áldás és a Jelenlét mély belső átalakulást tesz lehetővé.


***


TÍZMILLIÓSZOROS NAP - A BŐSÉG HÉT SZINTJE

Fantasztikus programra hívunk benneteket a tízmilliószoros nap alkalmából az anyagi-fizikai, érzelmi, mentális, spirituális, s mindennemű bőségért és a bőségtudatosságért!

„Istennek egy óceánnyi adnivalója van. Ne teáskanállal gyere!” (Sri Amma Bhagavan) A kondicionáltságunk, mintáink, élettapasztalatunk, fel nem dolgozott sérüléseink, neveltetésünk, környezetünk, hiedelmeink, korlátaink, stb-stb. miatt sajnos gyakran csak „teáskanál van nálunk”. Ennek megváltoztatásán fogunk dolgozni ezen a programon! Az életünk bármely területén jelenlévő bőséggel kapcsolatos blokkokat, belső akadályokat fogjuk egy teljesen új nézőpontból - a deeksha, a Jelenlét, és tudatos belső munka segítségével - megvizsgálni, tudatosítani és oldani, majd beaktiváljuk életünkben a bőség hét szintjét!

Egy kis ízelítő abból, hogy mi is ez a hét szint :) Az első szint – melynek megtapasztalását félelmeink és bizalmatlanságunk gátolhatja - az, hogy bőség van. „Az univerzumban mindenből van bőséggel és az univerzum kész megadni neked bármit.” (Sri Amma Bhagavan)


***


INTENZÍV TUDATSZINT EMELŐ NAP DEEKSHAADÓKNAK A KÜL- ÉS BELVILÁGBELI HARMÓNIÁÉRT

Ezen intenzív, szentséges, erőteljes folyamatokat Indiából az Egység Egyetemről kaptuk. Az egyes programrészek külön is látogathatóak. A teljes napon való részvétel pedig egy nagyon szép és mély belső átalakulást tesz lehetővé.

10.00-13.00-ig EGYSÉG BHAKTI YOGA FOLYAMAT (deekshaadóknak)
Bhakti yoga jelentése = odaadás, az Istenivel való eggyé olvadás. ♥
A folyamat fókusza a tudatszint emelkedés és felébredés, a szív ébredése és virágzása, az Isteni Jelenléttel való kapcsolat elmélyülése az Istenfelismerésig.
A programon Sri Bhagavan tanításai mentén haladva az elmélkedés, meditáció, tánc során egyre mélyül az Isteniddel a kapcsolatod, történik az elméről való lekapcsolódás, s mindezt az Isteni Kegyelem Aranygömbjéből fogadott különleges áldás koronázza meg.


13.30-16.30-ig - MUKTHI DEEKSHA FOLYAMAT (deekshaadóknak)
A Mukthi Folyamat (=felébredést segítő és elmélyítő folyamat) az Isteni Jelenlét által vezetett szentséges folyamat, melynek csúcspontja egy különleges, erőteljes deeksha az Isteni Kegyelem Aranygömbjéből! Ennek a deekshának, áldásnak a célja, hogy az egységbe és felébredésbe, és annak egyre magasabb állapotaiba vigyen téged!


17.00-20.00-ig 64 DEEKSHA FOLYAMAT (deekshaadóknak)
Az Egység Egyetemről kapott intenzív, szentséges, erőteljes tudatszint emelő folyamat keretében meghatározott módon 64 deekshát adunk egymásnak és ugyanennyit fogadunk is, ami nagymértékben elősegíti a kül- és belvilágbeli folyamatos fejlődést. A 64 deeksha ajándékai lehetnek számodra pl. problémáid megoldódása, felébredés, tudatszint emelkedés, csodák, kapcsolati gyógyulás, egység tapasztalása, szív ébredése, kapcsolatod mélyülése az Istenivel, belső béke, stb.


***


DEEKSHA INTENZÍV A BŐSÉGÉRT ÉS BŐSÉGTUDATOSSÁGÉRT

Az intenzív deeksha programokon létrejövő erőtér által kiemelten lehetővé válik számodra, hogy egyéni fejlődésedben magasabb szintre lépj, tisztulási, oldódási folyamataid beinduljanak, felgyorsuljanak, tudatosságod, energia- és rezgésszinted megemelkedjen. Az Istenitől, a Forrásból érkező áldás energia (deeksha) intelligenciája biztosítja, hogy abban és oly módon kapj segítséget, amiben és ahogyan a leginkább szükséged van a támogatásra.

Fókuszban ez alkalommal az anyagi-fizikai, érzelmi, mentális, spirituális, s mindennemű bőség harmóniája, áramlása bármely életterületen. Konkrét témával is érkezhetsz. Intenzív energiatérrel és sok deekshával várunk. Egy csakrarendszert kiegyensúlyozó gyakorlaton kívül itt más vezetett meditáció vagy gyakorlat nincs, helyette annyi egység áldást fogadhatsz, amennyit szeretnél, s minden egyes deeksha fókusza a bőség és bőségtudatosság!

Az intenzív energiatér, a felébredett áldás és a Jelenlét mély belső átalakulást tesz lehetővé.


***


EGÉSZSÉG

Fókuszban a testi, lelki, szellemi harmónia, egészség, egység.

A programon - gyakorlatok és meditációk támogatásával - tudatossági szint emelésével dolgozunk az egészségért, a belső egységért, az egészség tudatosságért, az élet nagyszerű tapasztalásáért,

s megtörténik egy elmozdulás a belső egység, az önmagaddal való teljes összekapcsoltság, az egészség megszületése és fenntartása irányába.


***


DEEKSHA INTENZÍV AZ EGÉSZSÉGÉRT

Az intenzív deeksha programokon létrejövő erőtér által kiemelten lehetővé válik számodra, hogy egyéni fejlődésedben magasabb szintre lépj, tisztulási, oldódási folyamataid beinduljanak, felgyorsuljanak, tudatosságod, energia- és rezgésszinted megemelkedjen.
Az Istenitől, a Forrásból érkező áldás energia (deeksha) intelligenciája biztosítja, hogy abban és oly módon kapj segítséget, amiben és ahogyan a leginkább szükséged van a támogatásra.

Az intenzív programon azon van a hangsúly, hogy annyi egység áldást kaphass, amennyit szeretnél: egy csakrarendszert tisztító-harmonizáló gyakorlatot végzünk, és ezen kívül csak deekshaadás történik!
Ezen alkalommal minden egyes egység áldás fókusza a testi, lelki, szellemi egészség, egység, harmónia.


***


SZERELEM, PÁRKAPCSOLAT

Ezen a programon a boldog, beteljesítő szerelmes párkapcsolat megszületésének, fenntartásának, rendeződésének útjában álló tényezők oldásán fogunk dolgozni. Ha van párkapcsolatod, és szeretnéd magasabb szintre, szebb minőségbe emelni, vagy ha nincs, és szeretnéd, hogy legyen, vagy ha szeretnél kilépni egy nem működő párkapcsolatból, vagy szeretnél kilépni az ismétlődő negatív mintákból, vagy szeretnéd elengedni, feldolgozni korábbi párkapcsolataidat, gyere, mert bármelyik élethelyzetben is vagy, ezen a programon tehetsz egy óriási lépest azért, hogy életednek ez a területe magasabb minőségbe emelkedjen!


***


DEEKSHA INTENZÍV A PÁRKAPCSOLATI HARMÓNIÁÉRT

Az intenzív deeksha programokon létrejövő erőtér által kiemelten lehetővé válik számodra, hogy egyéni fejlődésedben magasabb szintre lépj, tisztulási, oldódási folyamataid beinduljanak, felgyorsuljanak, tudatosságod, energia- és rezgésszinted megemelkedjen. Az Istenitől, a Forrásból érkező áldás energia (deeksha) intelligenciája biztosítja, hogy abban és oly módon kapj segítséget, amiben és ahogyan a leginkább szükséged van a támogatásra.

Az intenzív programon azon van a hangsúly, hogy annyi egység áldást kaphass, amennyit szeretnél: egy csakrarendszert tisztító-harmonizáló gyakorlatot végzünk, és ezen kívül csak deekshaadás történik! Ezen alkalommal minden egyes egység áldás fókusza a boldog párkapcsolat, szerelem megszületése és megtartása, a belső akadályozó tényezők kioldódása.


***


HARMÓNIÁBAN ÖNMAGADDAL

Fókuszban a felébredés, a belső egység, az önmagaddal való harmónia, belső béke, szeretet, elfogadás megszületése.
A deeksha megemeli a tudatszintedet és elkezdi átalakítani az önmagaddal kapcsolatos nézőpontjaidat, ami által egyre gyakrabban és hosszabb időre kezded megtapasztalni az önmagad iránti szeretetet, megbocsátást, együttérzést, elfogadást, hálát, örömöt – a múltad, az életed, a tulajdonságaid, a hibáid, a vágyaid, érzéseid, gondolataid, stb. terén, s így harmóniába, egységbe kerülsz önmagaddal. Szeretettel várunk!


***


EGYSÉG FELÉBREDÉS KURZUS DEEKSHAADÓI BEAVATÁSSAL

A deeksha hatékonyan viszi előre az útján azt, aki rendszeresen fogadja. Ám amikor az egyén maga is elkezdi adni is a deekshát, fejlődése még intenzívebbé válik és a csodák is megsokszorozódnak az életében. Hiszen amikor adunk, mi is kapunk, így nem csak az fejlődik a deeksha által, aki kapja, hanem az is, aki adja :)
A két napban az indiai Egység Egyetem beavatási folyamatán, egy mély belső utazáson, tisztulási, fejlődési folyamaton megyünk végig – meditációkkal, tanításokkal és megtapasztalásokkal pl. a sikerre, életünk alapjaira, a kapcsolatokra, a felébredésre vonatkozóan, felébredettektől kapott deekshával, csakratisztítással, könnyű testmozgással, stb. -, mely folyamat felkészít a deekshaadóvá válásra. A kurzus résztvevői egy ősi indiai folyamat keretében megkapják a Mukthi deekshát (felébredést segítő deekshát) és az áldásadói beavatást! A kurzust deekshaadók is elvégezhetik ismétlőként, ez további nagy fejlődést ad. További infó ide kattintva***


DEEKSHA INTENZÍV AZ ÖNMAGADDAL VALÓ HARMÓNIÁÉRT

Intenzív energiatérben sok deekshával várunk, egy csakratisztító-harmonizáló gyakorlaton kívül más meditáció vagy gyakorlat nem lesz, helyette annyi deekshát fogadhatsz, amennyit szeretnél, és minden egység áldás fókusza önmagad szeretete, elfogadása, tisztelete, a belső egység, belső béke megszületése, kibontakozása, elmélyülése!


***


HARMÓNIA A SZÍVBEN

Ezen a programon egy nagyon szép folyamat során fogjuk a szívközpontot gyógyítani, terheit leoldani, és a szívet harmóniába emelni.


***


INTENZÍV TUDATSZINT EMELŐ NAP DEEKSHAADÓKNAK A KÜL- ÉS BELVILÁGBELI HARMÓNIÁÉRT

Ezen intenzív, szentséges, erőteljes folyamatokat Indiából az Egység Egyetemről kaptuk. Az egyes programrészek külön is látogathatóak. A teljes napon való részvétel az Isteni Jelenléttel átitatott szentséges erőtér által – mely a nap során egyre mélyül és erősödik - egy nagyon szép és mély belső átalakulást tesz lehetővé. Fókuszban a szív harmóniája a ’szeretet vagyok’ mukthi mantrával.

* 10.00-13.00-ig EGYSÉG BHAKTI YOGA FOLYAMAT (deekshaadóknak)

Bhakti yoga jelentése = odaadás, az Istenivel való eggyé olvadás. ♥ A folyamat fókusza a tudatszint emelkedés és felébredés, a szív ébredése és virágzása, az Isteni Jelenléttel való kapcsolat elmélyülése az Istenfelismerésig. A programon Sri Bhagavan tanításai mentén haladva az elmélkedés, meditáció, tánc során egyre mélyül az Isteniddel a kapcsolatod, történik az elméről való lekapcsolódás, s mindezt az Isteni Kegyelem Aranygömbjéből fogadott különleges áldás koronázza meg.

* 13.30-16.30-ig - MUKTHI DEEKSHA FOLYAMAT (deekshaadóknak)

A Mukthi Folyamat (=felébredést segítő és elmélyítő folyamat) az Isteni Jelenlét által vezetett szentséges folyamat, melynek csúcspontja egy különleges, erőteljes deeksha az Isteni Kegyelem Aranygömbjéből! Ennek a deekshának, áldásnak a célja, hogy az egységbe és felébredésbe, és annak egyre magasabb állapotaiba vigyen téged!

* 17.00-20.00-ig 64 DEEKSHA FOLYAMAT (deekshaadóknak)

Ezen tudatszint emelő folyamat keretében meghatározott módon 64 deekshát adunk egymásnak és ugyanennyit fogadunk is, ami nagymértékben elősegíti a kül- és belvilágbeli folyamatos fejlődést. A 64 deeksha ajándékai lehetnek számodra pl. problémáid megoldódása, felébredés, tudatszint emelkedés, csodák, kapcsolati gyógyulás, egység tapasztalása, szív ébredése, kapcsolatod mélyülése az Istenivel, belső béke, stb.


***


DEEKSHA INTENZÍV A SZÍV HARMÓNIÁJÁÉRT

A program fókusza a szívünk átalakulása: minden egyes egység áldás a szív harmóniájának felébredését és virágzását támogatja majd: az esetleges feldolgozatlan sérelmek oldódását, gyógyulását, és a szív isteni minőségeinek – mint pl. ok nélküli öröm, hála, feltétel nélküli szeretet és elfogadás, megbocsátás, boldog kapcsolatok, stb. – beáradását.

Az intenzív programokon azon van a hangsúly, hogy annyi egység áldást kaphass, amennyit szeretnél!
A szív harmóniájának megszületésének útjában álló belső akadályok oldódása válik lehetővé az intenzív energiatérben.


***


HARMÓNIÁBAN AZ ISTENI JELENLÉTTEL / FORRÁSSAL / BELSŐ VEZETŐVEL / STB.

"Ahogy közelebb kerülünk Istenhez, az anyagi világ okozta szenvedés csodálatos módon eloszlik." /Sri Amma Bhagavan/
Bárki legyen is számodra a te személyes segítő erőd – hívhatod Őt Jelenlétnek, Isteni Jelenlétnek, Végtelen Intelligenciának, Univerzum Erejének, Forrásnak, Jézusnak, Szűz Máriának, Buddhának, Istennek, Legfelsőbb Szeretetnek, Felsőbb Énnek, Belső Vezetőnek, Antaryaminnak, AmmaBhagavannak, Legfelsőbb Fénynek, Magasabb Tudatosságnak, Őrangyalnak, Teremtőnek, stb. –, a lényeg az, hogy legyen Vele kapcsolatod, és ez a kapcsolat egyre szorosabb és élőbb legyen. Hiszen ha erős a vele való köteléked, akkor Ő bármely életterületen – külvilágban és belvilágban egyaránt - képes számodra fejlődést, bőséget, örömöt, beteljesülést hozni!


***


SRI AMMA SZÜLETÉSNAPI ÜNNEPSÉG

Sri Amma - az indiai Egység Egyetem egyik alapítója, akinek a nevéhez az egység deeksha és egység jelenség szorosan kapcsolódik - 2016. augusztus 15-én lesz 62 éves. Ezen alkalomból szeretettel invitálunk a Magyarországi Deekshaadók Egyesületének szervezésében tartandó Sri Amma születésnapi ünnepségre!

Amma a vágyak beteljesítője, születésnapját az egység mozgalomban a Szeretet Napjaként ünnepeljük. Ezen a különleges energiájú napon a deeksha ereje minden évben tovább növekszik és az egység jelenség újabb szintre lép.

Ezen az ünnepi alkalmon egy megemelkedett energiatérben szíveinkben összekapcsolódva egymással és Sri Ammával kifejezzük hálánkat az Isteni Édesanya felé mindazért, amit eddig kaptunk tőle és az egység jelenség által, s fogadjuk az ő feltételek nélküli szeretetét és áldását vágyainkra, boldogságunkra.

Gyere és tarts velünk ezen a meglepetés programon, ünnepeljünk együtt! A Magyarországi Deekshaadók Egyesülete és a program segítői nevében szeretettel várunk: Mónika & Noémi


***


HARMÓNIÁBAN AZ ÉLETTEL - ELENGEDÉS

Sok-sok terhet, fájdalmat, belső blokkot, hiedelmet, aggódást, kétséget, görcsölést, negatív nézőpontot, stb. cipelünk magunkkal - melyek nélkül könnyebb s boldogabb lehetne az élet. Az elengedésnek mindig van aktualitása életünk valamely területén!

A deeksha emeli a tudatszintet, új nézőpontokra tesz nyitottá, s megkönnyíti a feldolgozatlan érzelmek, felesleges gondolatok, téves hiedelmek, régóta cipelt terhek elengedését. Az elengedés által nagy belső megkönnyebbülést, megszabadulást tapasztalhatsz meg, ami által többletenergiára tehetsz szert, s így könnyebbé válhat céljaid, vágyaid megfogalmazása és elérése is.


***


DEEKSHA INTENZÍV AZ ELENGEDÉSÉRT

„A kontroll szükségességének elengedése az önátadás. A fájdalom elengedése a megbocsátás. Az ellenállás elengedése az elfogadás. A birtoklás elengedése a szeretet. Ahhoz, hogy újra és újra elengedjünk, áldásra van szükségünk.” /Sri Amma Bhagavan/

Intenzív energiatérben sok deekshával várunk, hogy megtörténhessen benned és életedben a - várt / halogatott / szükséges / támogató - elengedés.


***


EGYÉNI OLDÁSI ALKALMAK egyénileg egyeztetett időpontokban, egyéni élethelyzetedre szabottan:

* EGYSÉG DEEKSHA - Teljes, éber fókusz, tiszta energiatér, szerető, erős, bölcs Isteni Jelenlét, felébredett áldás, és személyre szóló meditáció / gyakorlat támogatja a folyamatodat.

* SZERETETÉRINTÉS TERÁPIA - Beszéd nélküli, finom érintéseken alapuló technika – Gáborral vagy velem, vagy mindkettőnkkel -, ahol az érintéssel átadott fény és szeretet segíti önmagad elfogadását, szeretetét, a belső békét, harmóniát és egységet, a testi és lelki egészséget.


A programokra előzetes bejelentkezés szükséges, köszönöm! Jelentkezés, további infó ide kattintva