BejelentésDEEKSHA - Az Egység Megtapasztalása
"Ha felfedezed a szeretetet, tudni fogod pontosan, hogyan élj." (Sri Amma Bhagavan)

MENÜ


Hírek
EGYSÉG FOLYAMATOK DEEKSHAADÓKNAK

Intenzív tudatszint emelő, elmélyítő nap áldásadóknak Egység Bhakti Yoga, Mukthi Deeksha és 64 Deeksha folyamatokkal. Szeretettel várlak OKTÓBER 23-ÁN HÉTFŐN!

tovább >>


FÓKUSZBAN A KORONACSAKRA

Ha szeretnéd megtámogatni a koronacsakra minőségeit, életterületeit (egység, felébredés, belső béke, kapcsolat a Forrással, ...), szeretettel várlak OKTÓBER 20-ÁN PÉNTEKEN!

tovább >>
CSAKRA PROGRAMOKMEDITÁCIÓS PROGRAMOK DEEKSHA ENERGIÁVAL, OLDÁSOKKAL

Szeptemberben és októberben fókuszban testünk erő- és energiaközpontjai, a csakrák, és a kapcsolódó életterületek harmonizálása!

Mivel az élethelyzetek, amelyekkel találkozunk, a problémák, amelyekkel szembenézünk, és az élettapasztalatok, amelyeket megélünk, nem tőlünk független történések, hanem a belvilágunk, bensőnk kivetülései, ezért fontos az önmagunkon végzett rendszeres belső munka. Szeptemberben és októberben továbbfolytatjuk a belvilág rendezését és a tudatosság emelését, ezúttal a péntek esténkénti csakraprogramok keretében:


Szeretettel várlak benneteket a
változatos gyakorlatokkal és meditációkkal megújult
CSAKRA PROGRAMSOROZAT
ra!A programsorozaton életünk szinte minden területét érintjük, a deeksha és különböző gyakorlatok segítségével mélyen gyökerező blokkok, sérülések, elakadások oldódhatnak és rendeződhetnek, megteremtve ezáltal egy új, boldogságot, elégedettséget, beteljesedést adó élet megszületésének, kibontakozásának lehetőségét. A részvételhez nem szükséges ismeret a csakrákról.


***


Október 20. péntek 18.00-21.00-ig: KORONACSAKRA - EGYSÉG, FELÉBREDÉS, BELSŐ BÉKE, KAPCSOLAT A FORRÁSSAL, …

A koronacsakra síkján az embernek már nincsenek félelmei, felelősséget vállal a saját életéért, és megbízik belső hangjában, intuíciójában. A koronacsakra arra tanít meg, hogy annál könnyebb az életünk, minél kevésbé ítélkezünk, és minél magasabb a tudatossági szintünk.

Koronacsakrához kapcsolódó főbb témák, életterületek címszavakban:
* Béke önmagaddal és az életeddel, elégedettség, nyugalom, bizalom az életben, nyitottság a váratlanra, ’legyen meg a Te akaratod’, áramlás – Aggódás, félelmek, bizonytalanság, bizalmatlanság, mindent ellenőrizni és irányítani akarás, elégedetlenség, zavartság, döntésképtelenség
* Egység tapasztalása (önmagaddal és a világgal), felébredés, megvilágosodás, magas tudatszint, teljes szabadság tudatállapota, fény – Dualitás, különválasztottság érzés, ítélkezés
* Kapcsolat a mindenséggel, az univerzális energiával, a Teremtővel, csodák, szerencsés véletlenek, az isteni kéz felismerése – Csodák, áldás, szerencse hiánya, az isteni/univerzális energiával, minőséggel való kapcsolat hiánya, a lelki jólét az anyagi sikerektől függ, énközpontúság
* Kimerültség, fertőzések, depresszió

FB-esemény: https://www.facebook.com/events/138676053428264/
Helyszín: Bp. VI. ker. Nyugatinál vagy II. ker. Széll Kálmán térnél (a résztvevőknek küldöm a pontos címet).
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva
Részvétel: 4.000 Ft


***


Október 23. hétfő: INTENZÍV TUDATSZINT EMELŐ, ELMÉLYÍTŐ NAP DEEKSHAADÓKNAK 3 PROGRAMRÉSSZEL

Ezen intenzív, szentséges, erőteljes folyamatokat Indiából az Egység Egyetemről kaptuk. Az egyes programrészek külön is látogathatóak. A teljes napon való részvétel pedig egy nagyon szép és mély belső átalakulást tesz lehetővé.

10.00-13.00-ig EGYSÉG BHAKTI YOGA FOLYAMAT (deekshaadóknak) a felébredésért, a szív virágzásáért, az Istenfelismerésért:
Bhakti yoga jelentése = odaadás, az Istenivel való eggyé olvadás. ♥ A folyamat fókusza a tudatszint emelkedés és felébredés, a szív ébredése és virágzása, az Isteni Jelenléttel való kapcsolat elmélyülése az Istenfelismerésig. A programon Sri Bhagavan tanításai mentén haladva az elmélkedés, meditáció, tánc során egyre mélyül az Isteniddel a kapcsolatod, történik az elméről való lekapcsolódás, s mindezt az Isteni Kegyelem Aranygömbjéből fogadott különleges áldás koronázza meg.

13.30-16.30-ig MUKTHI DEEKSHA FOLYAMAT ÁLDÁSADÓKNAK a szív virágzásáért, a felébredésért, az egységért:
A Mukthi Folyamat (=felébredést segítő folyamat) az Isteni Jelenlét által vezetett szentséges folyamat, melynek csúcspontja egy különleges, erőteljes deeksha az Isteni Kegyelem Aranygömbjéből. Ennek a deekshának az egyedüli célja, hogy a fogadót az egységbe és felébredésbe, és annak egyre magasabb állapotaiba vigye!

17.00-20.00-ig 64 DEEKSHA ÁLDÁSADÓKNAK a kül- és belvilágbeli folyamatos fejlődésért:
Ezen tudatszint emelő folyamat keretében meghatározott módon 64 deekshát adunk egymásnak és ugyanennyit fogadunk is, ami nagymértékben elősegíti a kül- és belvilágbeli fejlődést. A 64 deeksha ajándékai lehetnek számodra pl. problémáid megoldódása, felébredés, tudatszint emelkedés, csodák, kapcsolati gyógyulás, egység tapasztalása, szív ébredése, kapcsolatod mélyülése az Istenivel, belső béke, stb.

FB-esemény: https://www.facebook.com/events/121772681827739/
Helyszín: Bp. VI. ker. Nyugatinál vagy II. ker. Széll Kálmán térnél (a résztvevőknek küldöm a pontos címet).
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva
Részvétel: Egység Bhakti Yoga: 4.000 Ft / Mukthi deeksha: 3.000 Ft / 64 deeksha: 3000 Ft / Mukthi és 64 deeksha együtt: 5.000 Ft / egész napra: 9.000 Ft


***


Október 27. péntek 18.00-21.00-ig: ÁTFOGÓ, INTENZÍV CSAKRATISZTÍTÁS-HARMONIZÁLÁS

Ezzel a mind a hét fő csakrára kiterjedő programmal koronázzuk meg a csakra programsorozatot.
A programon a fejlődésünket, boldogságunkat, a bármely életterületen történő kiteljesedésünket gátló viselkedésminták, érzelmi reakciók, gondolati struktúrák, feldolgozatlan érzelmi töltetek és egyéb hátráltató tényezők feloldásán, elengedésén fogunk dolgozni különböző csakratisztító-harmonizáló gyakorlatokkal és meditációkkal, deekshával támogatva a folyamatot.
Azzal, hogy a csakráinkon dolgozunk, nem csak az energiatestünket tisztogatjuk, hanem az egyes energiaközpontokhoz tartozó életterületek rendeződését is elősegítjük! Az önmagadon, csakráidon végzett rendszeres munka életed minden területén – fizikai, gondolati, érzelmi, spirituális szinten egyaránt - kifejti rendező, harmonizáló hatását. A programon tudatos, őszinte, fókuszált belső munkáddal minden csakrádból és a kapcsolódó életterületekről kioldódhat mindaz a blokk, fájdalom, téves hiedelem, sérülés, negatív minta, stb., ami most számodra lehetséges.
Ha lemaradtál valamelyik csakra programról, vagy úgy érzed, van még mit dolgozni a csakráidon és ezáltal a kapcsolódó életterületeken, vagy életed bármely része elakadásban van, s áttörést szeretnél, gyere!
A program általánosan és átfogóan tisztító-harmonizáló jellegéből adódóan konkrét témával, fókusszal is érkezhetsz.

A részvételhez nem szükséges ismeret a csakrákról. Szeretettel várunk erre az intenzíven tisztító, harmonizáló, emelő programra!

FB-esemény: https://www.facebook.com/events/1446609372122006/
Helyszín: Bp. VI. ker. Nyugatinál vagy II. ker. Széll Kálmán térnél (a résztvevőknek küldöm a pontos címet).
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva
Részvétel: 4.000 Ft


***


A PROGRAMSOROZAT ELMÚLT ALKALMAI: (Ha lemaradtál és szeretnéd valamelyik programot pótolni, jelezd kérlek, s megismételjük, igény szerint csoportos vagy egyéni foglalkozás keretében.)


***


GYÖKÉRCSAKRA - BIZALOM, BIZTONSÁG, STABILITÁS, ANYAGIAK, ...

A gyökércsakra az egész csakrarendszerünk alapja, harmonikus működésének és az általa nyújtott erőnek igen nagy a jelentősége. Nagyon fontos témák és életterületek kapcsolódnak hozzá. A további csakrák és a hozzájuk kapcsolódó életterületek rendezett működéséhez elengedhetetlen a gyökércsakra harmonizálása.

Gyökércsakrához kapcsolódó főbb témák, életterületek címszavakban:
* Biztonság- és bizalomérzés - Félelmek, aggodalmak, bizonytalanság, bizalmatlanság
* Megbirkózás a mindennapokkal, munka, pénzkeresés, anyagiak
* Aktivitás és passzivitás, stressz és nyugalom
* Elengedés - Ragaszkodás
* Fizikai erő, élni akarás, vitalitás, megvalósításhoz szükséges erő - Fáradékonyság, lustaság, depresszió, lelkesedés hiánya
* Leföldelés, stabilitás, kapcsolat Földanyával - Elveszettség érzés, idegen vagyok érzés, gyökértelenség
* Saját testtel való kapcsolat, a test szeretete, elfogadása, szükségleteinek és korlátainak fel- és elismerése, tisztulás
* Felelősségvállalás önmagadért, a tetteidért, az életedért - Életed egyes területein áldozatnak érzed magad

Gyökércsakrához rendelt testrészek:
Fogak, körmök, csontok, gerincoszlop, vastagbél, orr, talp, láb, vér.

Gyökércsakrához kapcsolódó főbb betegségek:
Aranyér, arthritis, arthrosis, bélgyulladás, hasmenés, székrekedés, fogínygyulladás, fogbetegségek, gerincpanaszok, hátproblémák, tartáshibák, lábfej problémák, hideg végtagok, influenza, isiász, izomgörcsök, reuma, utazási betegség, veseproblémák, vesekő, vizelési problémák, vérnyomás problémák, alvászavarok, depresszió, félelmek.


***


SZAKRÁLIS CSAKRA - ÉLETÖRÖM, KAPCSOLATOK, BŐSÉG, ...

A szakrális vagy szexcsakra az érzelmek, a szexuális energiák és az alkotó erők központja. Az emberekhez való viszonyunkat nagymértékben a második csakra működése befolyásolja.

Szakrálcsakrához kapcsolódó főbb témák, életterületek címszavakban:
* Emberi kapcsolatok, szabadság és kötöttség, megnyílás a világ felé, különösen az ellenkező nem felé
* Párkapcsolat, férfi – női minőségek, szexualitás
* Az élet élvezete, életöröm, beteljesedés, kreativitás, teremtő erő, bőség
* Önsajnálat, panaszkodás, hiány, szenvedés, mártíromság, boldogtalanság
* Érzelmek megélése, kimutatása, egyensúlya
* Érzelmi problémák, érzelmek elfojtása, félelmek, gátlásosság, féltékenység, bűntudat
* Szülőkkel való kapcsolat, gyermekkorból hozott családkép, szülői minta, férfi és női minta, családban megélt törések


Szakrálcsakrához rendelhető főbb testrészek, szervek: Nemi szervek, izmok, nyelv, keresztcsont, medence, vese, mellékvesék, húgyhólyag, nyirokrendszer.

Szakrálcsakrához kapcsolható főbb betegségek, problémák:
Nemi szervekkel, szexualitással, orgazmussal, termékenységgel, menstruációval kapcsolatos problémák és megbetegedések. Változó kor. Mellproblémák. Bélgörcsök, felfúvódás, bélproblémák. Hajproblémák. Hízás, étvágytalanság, étkezési zavarok. Veseproblémák.


***


RÉSZTVEVŐI MEGOSZTÁS:

A csodák a megosztás által megsokszorozódnak. Szeretettel osztom meg veletek az alábbi résztvevői visszajelzést, mely a szakrális csakra program után érkezett:


„Kedves Noémi!
Az elmúlt négy alkalom rendkívül hatásos volt, az édesanya téma után határozott "falleomlás" volt köztem és anyukám között, a lányommal való kapcsolat visszarendeződött a kamaszkor előtti paradicsomi állapotokba. A deeksha csodálatos, hihetetlenül feltölt, sokkal jobban viselek bármilyen negatív helyzetet, bár ha jól meggondolom, az elmúlt egy hónapban ilyen nem is volt. A legutóbbi programon nagyon erős, mély blokk oldódhatott bennem, úgy éreztem, kiszakad belőlem valami nagyon mély fájdalom, hihetetlen megkönnyebbülés volt.
Nagyon örülök, hogy rád találtam, puszi”***


NAPFONATCSAKRA - ÖNBIZALOM, MAGABIZTOSSÁG, BELSŐ ERŐ

Köldök- vagy napfonat csakrához kapcsolódó főbb témák, életterületek címszavakban:
* Önbizalom, magabiztosság, határozottság, önérvényesítés, nemet mondás képessége, önbecsülés, önmagad tisztelete, önmagad felvállalása, kiállás önmagadért, belső erő, személyes erő, önállóság, akarat;
* Bizonytalanság, határozatlanság, önbizalomhiány, kisebbrendűségi érzés, szégyenlősség, túlérzékenység a negatív kritikára és mások véleményére, megfelelni akarás, önállótlanság, félelem a magánytól, érzelmi vagy fizikális függőség, ragaszkodás, aggodalmak, félelmek, szorongás;
* Tüzes energiák, harag, agresszió, hatalmaskodás, erőszakosság, hisztéria, dühkitörés, szenvedélyes érzelmek kezelése, gőg, ítélkezés, egoizmus, munkamánia;
* Kitartás, lelkesedés, szenvedély, tetterő, energia a célok eléréséhez, céltudatosság, elégedettség, életfeladat ismerése;
* Kedvetlenség, lehangoltság, energiátlanság, elégedetlenség, célok feladása, „nem érdemlem meg”, élet értelmének nem látása;
* Jó és rossz polaritása, árnyék- vagy negatív oldal, önelfogadás;

* stb.

Napfonat csakrához rendelhető főbb testrészek, szervek:
Gyomor, máj, epehólyag, hasnyálmirigy, szem.

Napfonat csakrához kapcsolható főbb betegségek, testi és lelki problémák:
Emésztési és evési problémák, cukorbetegség, epepanaszok, gyomorpanaszok, hízás a hasra, májbetegségek, szemproblémák.***


SZÍVCSAKRA - SZERETET, ELFOGADÁS, MEGBOCSÁTÁS, HÁLA

A szívcsakra épp középen helyezkedik el energiaközpontjaink sorában: általa kapcsolódik össze a három alsó fizikai-érzelmi központ a három felső szellemi-spirituális központtal. Harmonikus működése egy boldog, kiegyensúlyozott élet elengedhetetlen feltétele.

Szívcsakrához kapcsolódó főbb témák, életterületek címszavakban:
* Nyitottság, melegszívűség, bizalom, az élet élvezete, életöröm, barátság – Zárkózottság, megkeseredettség, keménység, félelem a visszautasítástól, megcsalástól, csalódástól, veszteségtől
* Megbocsátás, bocsánatkérés, feltétel nélküli szeretet és feltétel nélküli elfogadás mind önmagad, mind mások felé – Kapcsolati sérülések cipelése (pl. harag, bánat, bűntudat, csalódás), megbocsátásra és bocsánatkérésre való képtelenség
* Segítőkészség, szolgálat, önzetlenség, együttérzés, adás és elfogadás egyensúlya, hála – Érzéketlenség mások szükségleteire, igényeire, vágyaira, érdektelenség, közöny, egoizmus
* Belső béke, belső harmónia, ok nélküli öröm, érzelmi stabilitás - Érzelmi függés, belső egyensúlytalanság, érzelmi bizonytalanság, féltékenység, érzelmi büntetés, birtoklási vágy, önsajnálat

Szívcsakrához rendelhető főbb testrészek, szervek: Bőr, kezek, szív, tüdő, vér.

Szívcsakrához kapcsolható főbb betegségek, testi problémák: Allergia, immungyengeség, fertőzések, autoimmun betegségek, vérkeringési problémák, aids, rák, szívpanaszok.


***RÉSZTVEVŐI MEGOSZTÁS:

A csodák a megosztás által megsokszorozódnak. Szeretettel osztom meg veletek az alábbi résztvevői visszajelzést, mely a szívcsakra program után érkezett:


„Kedves Noémi!
Ezt most meg kell osztanom Veled… :-)
Csakratisztítás után, mikor elkezdődött a meditáció azt éreztem, hogy a szívem körül egy kemény, áttörhetetlen, nehéz kő van. De belül egy meleg, érző, szeretettel teli szív dobog, csak bezárkózott. Ez a kis áttörhetetlen burok valószínűleg a gyerekkoromra vezethető vissza, amikor is bizonyos események miatt kezdtem szépen bezárkózni.
A meditáció alatt nem képek, inkább az érzések jöttek folyamatosan, kezdtek oldódni a bennragadt dolgok, majd amikor az Istenink szívéből áradó fényt kellett befogadni, akkor ott széttört az a külső, kemény kő, és valami olyan hatalmas jóság és szeretet áradt felém, ami már szinte elviselhetetlen volt, arra gondoltam, ezt képtelenség befogadni. Akkor ott megéreztem azt, amit eddig még sosem sikerült igazán, a HÁLÁT. Sokszor adtam hálát a szerető családomért, barátokért, a Segítőimnek… és még sorolhatnám, de mindig éreztem, hogy ez valahogy nem megy.
Szóval… nagyon köszönöm Neked, hogy segítettél megismernem ezt az érzést, szárnyalok a boldogságtól, még akkor is, ha kívülről az látszik, hogy potyognak a könnyeim. :-)
Mindent köszönök.
Szeretettel és Hálával :-)”


***


Szeptember 30 - október 1. szombat és vasárnap egész nap: A FORRÁS ÉS A SZINKRONICITÁSOK

Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy Magyarországon a 2017. szeptember 30 - oktòber 01-i hétvégén megrendezésre kerül az O&O Academy szervezésében a "The Source and the Synchrocities" (S&S), azaz "A Forrás és a Szinkronicitások" kurzus az élet tudatos megélésének ajándékáért.

A kurzust egyszerre 15 országban, több ezer résztvevő részére tartják indiai szerzetesek.

Ez egy teljesen új spirituális kurzus, amelyet az indiai O&O Akadémia állított össze, s most Európában kerül átadásra először a világon. A rendezvény célja az emberek tudatosságának megemelése, s összekapcsolása a Forrással (nevezzük ezt a Forrást Istennek, Univerzumnak, Felsőbb Énnek, Természetnek, stb.), hogy a Szinkronicitások mindennapossá váljanak számukra.

Az "egészség-anyagi bőség-emberi kapcsolatok" kiegyensúlyozott, harmonikus működése, életünk minden pillanatának tudatos megélése tehát a kurzus fő témája.

Bővebb információ a kurzusról és regisztráció: www.phenomenon-hu.org


***


TOROKCSAKRA - TISZTA KOMMUNIKÁCIÓ

A torokcsakra a kommunikáció és az önuralom központja.

Torokcsakrához kapcsolódó főbb témák, életterületek címszavakban:
* Kommunikáció, beszéd és hallgatás, hallás
* Őszinteség, tiszta kommunikáció, odafigyelés – Hazugság, álarcok viselése, manipulálás, fecsegés
* Belső őszinteség, belső harmónia - Önbecsapás, önámítás
* Belső hallás, kapcsolat a belső vezetővel / belső hanggal, önismeret, választás lehetősége, döntés hatalma
* Saját szükségletek felismerése és felelősségvállalás értük, önmagunk felvállalása, érzelmek és gondolatok kifejezése, szavakkal és tettekkel való összhangja, véleményalkotás, önuralom – Érzelmek, gondolatok elfojtása, elrejtése, ki nem mondása, befolyásolhatóság, megbízhatatlanság, megfelelni akarás
* Önkifejezés, kreativitás, szereplés mások előtt – Félénkség, szótlanság, önbizalomhiány, ’gombóc a torokban’ érzés

* stb…

Torokcsakrához rendelhető főbb testrészek, szervek: nyak, tarkó, állkapocs, száj, gége, torok, hangszálak, légcső, hörgők, tüdő felső része, nyelőcső, hangképző szervek, mandulák, fülek, karok, pajzsmirigy, gerinc torokcsakránál lévő része.

Torokcsakrához kapcsolható főbb betegségek, testi problémák: asztma, bronchitis, fülproblémák, légzési problémák, beszédproblémák, rekedtség, szájszag, köhögés, megfázás, mandulagyulladás, nyakfájdalmak, nyelvproblémák, pajzsmirigy problémák, torokfájás, tüdőproblémák, sklerosis multiplex.


***


HOMLOKCSAKRA - intuíció, életfeladat, belső bölcsesség, spiritualitás, megújulás, ...

Ahhoz, hogy valódi és teljes képet kaphassunk a világról, a két felső csakra szintjén el kell felejtenünk az életünkben korábban tanultakat.

Homlokcsakrához kapcsolódó főbb témák, életterületek címszavakban:
* Felelősségvállalás önmagadért, a tetteidért, az életedért, problémák nyugodt kezelése – Mások hibáztatása, körülmények okolása, felelősség elutasítása, stresszes helyzetben pánikolás
* Életfeladat ismerete, tiszta jövőkép, teremtőerő, képzelőerő – Nem tudod, hogyan tovább, az élet értelmének nem látása, belső képek hiánya
* Változásra, megújulásra való nyitottság, régi dolgok elengedése és a tanultak elfelejtése, hogy az új helyet kaphasson – Változástól való félelem, ragaszkodás régi megszokásokhoz, tapasztalatokhoz, mechanizmusokhoz, szabályokhoz, elvekhez, hitrendszerekhez, nézőpontokhoz
* Belső bölcsesség, önismeret, bizalom a belső vezettetésben, megérzésekben, intuícióban, hatodik érzék, tiszta érzékelés, nyitottság a transzcendens felé, a spiritualitás felé, koncentráció, meditáció - Túlzott racionalitás, túl sok logika és észérv, ’csak az lehet igaz, ami racionális és logikus’, ’hiszem, ha látom’, ’amit nem látok, az nincs is’, materializmus, az élet csak anyagi síkon történő tapasztalása, dogmatikus gondolkodás
* Érzelmi intelligencia, elfogadás önmagad és mások felé, sírás, nevetés (önmagadon is), belátás képessége

Homlokcsakrához rendelhető főbb testrészek, szervek: arc, fülek, orr, arc- és homloküreg, agy, kisagy, központi idegrendszer

Homlokcsakrához kapcsolható főbb betegségek, problémák: fejfájás, migrén, látászavarok, szemproblémák, nátha, melléküreg problémák, tanulási nehézség, memóriazavarok


***


EGYSÉG BHAKTI YOGA FOLYAMAT (csak egység deekshaadóknak / áldásadóknak)

Bhakti yoga jelentése = odaadás, az Istenivel való eggyé olvadás. (Ez nem testgyakorlás jellegű jóga.) A folyamatot szépséges, erős isteni energiák kísérik, nagy mértékben elősegítve az elméről történő lekapcsolódás, valamint a szív ébredése folyamatát. Megtapasztalhatod és megpihenhetsz a feltételek nélkül szerető, átölelő Isteni Jelenlétben. Fentieket segítendő a hétköznapok során is alkalmazható elméleti és gyakorlati ismeretekkel térsz haza.

Az Egység Bhakti Yoga az Egység Egyetemen tanult, csak tréner által csak áldásadók számára vezethető szentséges, erőteljes, speciális folyamat
* a tudatszint nagymértékű emelkedéséért,
* a felébredésért és az abban történő emelkedésért, a megvilágosodásért,
* az egység megtapasztalásáért, az én feloldódásáért,
* a személyes szenvedéstől való megszabadulásért,
* a szív ébredéséért, átalakulásáért, virágzásáért,
* a személyes segítő erővel, Isteni Jelenléttel való kapcsolat elmélyüléséért, az Istenivel való eggyé válásért, az Istenfelismerésért,
az Isteni Kegyelem Aranygömbjéből fogadott különleges deekshával, áldással.***


Októberben is: ADOMÁNYOS NYITOTT MEDITÁCIÓS EST

Aktív meditációs közös gyakorlás a belső béke és öröm megszületéséért, elmélyüléséért, a szemtanú állapot megtapasztalásáért - az újhold megújulást segítő energiájában. (Deeksha nélküli program.)

FB-esemény további részletekkel: hamarosan :)
Helyszín: Fénymag Központ: Bp. VI. ker., Podmaniczky u. 6., 11-es kapucsengő, balra magasfszt. 1. (A parkolás a körút másik oldalán (pl. Eötvös u.) 18 óra után ingyenes. A helyszín a Bajcsyhoz esik közel.)
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva
Részvétel: Adományos! (Akkora összeget ajánlhatsz fel, amekkorát tudsz, szeretnél.)


***


MUKTHI DEEKSHA FOLYAMAT DEEKSHAADÓKNAK (ÁLDÁSADÓKNAK)

A Mukthi Folyamat (=felébredést segítő folyamat) az Isteni Jelenlét által vezetett szentséges folyamat, melynek csúcspontja egy különleges deeksha: ennek a deekshának az egyedüli célja, hogy a fogadót az egységbe és felébredésbe, és annak egyre magasabb állapotaiba vigye!

A Mukthi deeksha folyamatot kizárólag egység tréner vezetheti, részvétel csakis beavatott deekshaadók számára!

Mukthi mantránk: Én, mint személy, nem létezem.


***


EGYÉNI OLDÁSI ALKALMAK egyénileg egyeztetett időpontokban, egyéni élethelyzetedre szabottan:

* EGYSÉG DEEKSHA - Teljes, éber fókusz, tiszta energiatér, szerető, erős, bölcs Isteni Jelenlét, felébredett áldás, és személyre szóló meditáció / gyakorlat támogatja a folyamatodat.

* SZERETETÉRINTÉS TERÁPIA - Beszéd nélküli, finom érintéseken alapuló technika, ahol az érintéssel átadott fény és szeretet segíti önmagad elfogadását, szeretetét, a belső békét, harmóniát és egységet, a testi és lelki egészséget.


A programokra előzetes bejelentkezés szükséges, köszönöm! Jelentkezés, további infó ide kattintva