BejelentésDEEKSHA - Az Egység Megtapasztalása

MENÜ


Hírek
KÜLÖNLEGES FOLYAMAT INDIÁBÓL AZ EGÉSZSÉGÉRT

Szeretettel várlak JÚLIUS 21-ÉN PÉNTEKEN az indiai Arogya (egészség) deeksha programra!

tovább >>


ÖNMAGUNKKAL VALÓ SZÉP KAPCSOLAT

Hamarosan megismételjük! :) Ha szeretnél jönni, jelezd, még alakítható az időpont.

tovább >>


JÚLIUSBAN FÓKUSZBAN AZ EGÉSZSÉG

Szeretettel várlak péntekenként a tudatosság, test, elme, érzelmek, gondolatok, a teljes lényed egészségéért!

tovább >>


AUGUSZTUSBAN KÜLÖNLEGES MEDITÁCIÓK BABA MAITREYÁVAL!

Maitreya Indiából érkezik, augusztusban lesz Budapesten. Régóta tart nemzetközi workshopokat, elvonulásokat és egyéni konzultációkat a spirituális útkereséssel, meditációval, valamint az élet egyéb kihívásaival kapcsolatban. Baba programjairól e-mailben kérhetsz tájékoztatást. (Ezek nem deeksha programok.)

HÉTFŐNKÉNT 64 DEEKSHA

Szeretettel várom hétfőnként az egység deekshaadókat / áldásadókat az indiai 64 deeksha folyamatra!

tovább >>


HETI TANÍTÁS INDIÁBÓL

"Amikor őszinte vagy önmagadhoz, akkor nagyszerű lénnyé, nyugodttá és sikeressé válsz ebben a világban." "When you are authentic to yourself, you become a great being, comfortable and successful in this world." (Sri Bhagavan)DEEKSHÁVAL AZ EGÉSZSÉGÉRT
(Meditációs programok deeksha energiával)Az önmagadon végzett kitartó, folyamatos belső munka és a rendszeresen fogadott / adott deeksha energia hatására egyre emelkedő tudatszint előbb-utóbb életed minden területén kifejti rendező, gyógyító hatását: fizikai, gondolati, érzelmi és spirituális állapotodat, külvilágodat és belvilágodat egyaránt pozitív irányba alakítja!


Júliusban fókuszban a testi, lelki, érzelmi, s minden szintű teljes EGÉSZSÉG!
- A különböző gyakorlatokból és meditációkból változatosan felépített kis létszámú foglalkozásokon deeksha energia segíti a belső folyamatodat. Ezen energia hatására emelkedik a tudatszinted, a boldogtalanságot okozó belső blokkok oldódnak, az önmagaddal, a világgal, az életeddel kapcsolatos nézőpontjaid átalakulnak, s elindul egy intenzív rendeződés, átalakulás, fejlődés benned és az életedben.

- Hétfőnként 64 deeksha folyamattal várom a deekshaadókat, alkalmanként más és más mukthi mantrával.

- A programok helyszíne általában: Fénymag Központ: Bp. VI. ker., Podmaniczky u. 6., 11-es kapucsengő, balra magasfszt. 1. (A parkolás a körút másik oldalán (pl. Eötvös u.) 18 óra után ingyenes. A helyszín a Bajcsyhoz esik közel.)
- Hozz magaddal: A Fénymag mindennel felszerelt (szék, polifoam, takaró, párna, szép energiák :-) ), csak kényelmes ruhát, papír zsebkendőt, innivalót hozz!

- Ha lemaradtál valamelyik programról, lehetőség van megismételni egyéni foglalkozás keretében! Infó erről ide kattintva


***


MEGISMÉTELJÜK EZT A CSODÁLATOS PROGRAMOT!! (Időpont hamarosan) - DEEKSHÁVAL AZ EGÉSZSÉGÉRT 2. – ÖNELFOGADÁS ÉS BELSŐ EGYSÉG

Amikor elmozdulunk a belső egység állapota felé, majd azt egyre többször, tartósabban és intenzívebben tapasztaljuk a mindennapokban, akkor az életünkbe természetes módon elkezd beáramlani az egészség (és minden más, a bőség, a szeretet, a boldogság is).

A testi, lelki egészség gyökere az a belső konfliktus- és megosztottságmentes állapot, amikor önmagunkkal teljes elfogadásban, egységben vagyunk, lényünk minden elutasított, elrejtett, elnyomott, nem-szeretett részével is komfortosan vagyunk: az érzelmeinkkel, a tulajdonságainkkal, a múltunkkal, a helytelennek vélt döntéseinkkel, a fizikai külsőnkkel, a testünkkel, a kudarcainkkal, a sikereinkkel, a fájdalmainkkal, a gondolatainkkal, stb.

Valóban meglátni és megtapasztalni a negatív vagy fájó részeinket eleinte nehéz lehet, hiszen kondicionáltságunk révén eleve menekülünk előlük. Ám amikor őszintén tudatába kerülünk annak, hogy mi zajlik a bensőnkben, akkor ezzel a belső éberséggel együtt teljes elfogadás és konfliktus-nélküliség jelenik meg belül; és nem azért, mert megszűnnének a negatív részeink, hanem mert azokat ítélkezés nélkül, teljességgel megtapasztaljuk, átöleljük, magunkba integráljuk. Ekkor elfogadásba és egységbe kerülünk önmagunkkal.


FB-esemény: hamarosan :)
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva
Részvétel: 4.000 Ft


***


Július 21. péntek 18.00-21.00 - DEEKSHÁVAL AZ EGÉSZSÉGÉRT 3. – AROGYA (EGÉSZSÉG) DEEKSHA FOLYAMAT INDIÁBÓL

Az Arogya (egészség) deeksha program egy szentséges, erőteljes és szépséges folyamat Indiából, a Világ Egység Egyetemről. Ilyen programot csak Indiában képzett egység tréner tarthat. Az arogya deeksha folyamatot a testi, lelki, érzelmi egészségért végezzük, annak megőrzéséért, illetve visszaállításáért!
Három dolog fog bennünket segíteni a program során:
* Sri Bhagavan alaptanításai arra vonatkozóan, hogy mely belső tényezők akadályozhatják a testi, érzelmi, lelki gyógyulást és egészséget. A tanítás akkor válik számodra is igazsággá, amikor felismered, megtapasztalod annak igazságát a saját életedben. Mindig jöhetnek újabb, mélyebb felismerések, áttörések!
* Mély összekapcsolódás a saját hited, elképzelésed, megfogalmazásod szerinti személyes segítő erőddel (Isteni Jelenlét, Magasabb Tudatosság, Belső Vezető, Jézus, AmmaBhagavan, stb.). (A folyamatot szertartás nélkül végezzük.)
* S végül egy különleges áldás az egészség visszaállításáért ill. megőrzéséért.


FB-esemény: https://www.facebook.com/events/1877229085937992/
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva
Részvétel: 4.000 Ft


**** július 24. hétfő 18.00-21.00-ig 64 DEEKSHA

Indiából, a Világ Egység Egyetemről hozott szentséges, erőteljes, speciális folyamat csak deekshaadóknak a kül- és belvilágbeli folyamatos fejlődésért!

Ezen intenzív tudatszint emelő folyamat keretében meghatározott módon 64 deekshát adunk egymásnak és ugyanennyit fogadunk is, ami nagymértékben elősegíti a kül- és belvilágbeli fejlődést. Fókuszod lehet pl. problémád megoldódása, siker, egészség, örömteli kapcsolatok, bőség, felébredés, tudatszint emelkedés, egység tapasztalása, kapcsolatod mélyülése az Istenivel, belső béke, öröm, szeretet, megbocsátás, elengedés, stb.

FB-esemény: https://www.facebook.com/events/864907033659931/
Előzetes bejelentkezés szükséges hétfő délig, mert a helyszín a létszámtól függ: Jelentkezés, további infó ide kattintva
Részvétel: 3.000 Ft


***


Július 28. péntek 18.00-21.00 - DEEKSHÁVAL AZ EGÉSZSÉGÉRT 4. – ÉDESANYÁVAL VALÓ KAPCSOLAT OLDÁSA

Bármilyen - akár kicsi, akár nagy, akár tudatos szinten lévő, akár a tudatos szint alatt lévő - megbántottság, fájdalom, sérelem van bennünk édesanyánkkal kapcsolatban, az akadálya lehet testi, lelki, érzelmi egészségünknek és gyógyulásunknak. A szülőkkel való kapcsolatunk egész életünk szempontjából rendkívül fontos, ezért újra és újra dolgozunk vele, egyre mélyebbre haladva, egyre mélyebbről oldva a traumákat, beakadásokat.
„A szüleink felé való hálátlanság mindenfajta problémához vezet.” /Sri Amma Bhagavan/ A szülőkkel való kapcsolatunk és amilyennek minőségében ezt a kapcsolatot a szívünkben hordjuk - tehát az, hogy legbelül őszintén milyen érzelmekkel kapcsolódunk hozzájuk, gondolunk rájuk -, meghatározza egész életünk minőségét!


Ha fejlődést szeretnél
* a testi, lelki, érzelmi egészséged és gyógyulásod terén,
* a nőkkel való kapcsolatodban (édesanyád, lányod, feleséged, barátnőd, stb.),
* nőként a női energiáid megélésében ill.
* az anyaság témájában,
* férfiként a párkapcsolat terén,
* az életedben rendre megjelenő szükségtelen akadályok feloldódásában,
* spirituális fejlődésedben, felébredésedben,
* szíved virágzásában,
* Isteni Jelenléteddel / Belső Vezetőddel / Magasabb Éneddel való kapcsolatodban,
akkor (legalább belül magadban) rendbe szükséges hoznod a kapcsolatodat édesanyáddal - ez egy univerzális alaptörvény.


A megbántottság, sérelem, probléma jelenléte a kapcsolatban lehet teljesen nyilvánvaló; de az is lehet, hogy például még kisgyermekként maradt benned egy tüske, egy sérelem édesanya által, amire talán már nem is emlékszel; vagy emlékszel még, de azt mondod rá, hogy ó, már nem fontos, megérted, stb. - ám az >b#a sérelem, fájdalom feldolgozatlanságában jelen élethelyzetedben fenti életterületeken problémaként, nehézségként manifesztálódhat.
Akár életben van még a szülőd, akár nem, akár együtt éltek, akár nagy távolságban vagytok egymástól, nem számít; a kapcsolat rendbe hozható. Ez a rendeződés pedig belül, benned történik, kezdődik – ebben segít a deeksha a feldolgozatlan sérülések (pl. harag, csalódottság, szégyen, gyűlölet, utálat, szomorúság, magány, stb-stb.) oldásával és a tudatszint megemelésével, a nézőpontok átalakulásával, a szív ébresztésével.


FB-esemény: hamarosan :)
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva
Részvétel: 4.000 Ft


***DEEKSHÁVAL AZ EGÉSZSÉGÉRT 1. – DEEKSHA INTENZÍV

Tudatossági szint emelésével az egészségért, az egységért, az egészség tudatosságért, az élet nagyszerű tapasztalásáért!

Az intenzív deeksha programokon létrejövő erőtér által kiemelten lehetővé válik számodra, hogy egyéni fejlődésedben magasabb szintre lépj, tisztulási, gyógyulási folyamataid beinduljanak, felgyorsuljanak, tudatosságod, energia- és rezgésszinted megemelkedjen. Az Istenitől, a Forrásból érkező áldás energia (egység deeksha) intelligenciája biztosítja, hogy abban és oly módon kapj segítséget, amiben és ahogyan a leginkább szükséged van a támogatásra.

A programon lesz csakratisztító-harmonizáló gyakorlat és sok deeksha - az intenzív programokon azon van a hangsúly, hogy annyi áldást kaphass, amennyit szeretnél -, és az Isteni Jelenlét (Magasabb Tudatosság, Belső Vezetőd, stb.) fog végigvinni a saját egyéni folyamatodon, mely során lesz lehetőséged kapcsolódni a gyakran fáradt, beteg vagy nem-szeretett testrészeiddel, szerveiddel, illetve a visszatérő negatív érzelmeiddel és gondolataiddal is, s felismerni számodra fontos üzenetüket.

A teljes alkalom a fizikai, érzelmi és lelki egészségre és belső egységre fókuszál, és az egészség útjában álló belső akadályok oldódása válik lehetővé az intenzív energiatérben.


***


* hétfőnként 18.00-21.00 - 64 DEEKSHA (CSAK DEEKSHAADÓKNAK / ÁLDÁSADÓKNAK)

Intenzív indiai folyamat a tudatszint nagymértékű emelkedéséért, a kül- és belvilágbeli fejlődésért.


***Minden alkalomra előzetes bejelentkezés szükséges!

Szeretettel, örömmel, köszönettel várlak!
Noémi