BejelentésDEEKSHA - Az Egység Megtapasztalása

MENÜ


Hírek
ÁPRILIS VÉGÉN ISMÉT BEAVATÁS

Szeretettel várlak erre az intenzív fejlődést adó kétnapos kurzusra!

tovább >>


DEEKSHÁRÓL A MÉDIÁBAN

Csodálatos cikk az indiai Egység Egyetemről, deeksháról, tapasztalásokról, és az egység áldás ajándékairól!

tovább >>


HÉTFŐNKÉNT 64 DEEKSHA

Szeretettel várom hétfőnként az egység deekshaadókat / áldásadókat az indiai 64 deeksha folyamatra!

tovább >>


NAPI TANÍTÁS INDIÁBÓL

"A házastársi kapcsolat önmagunk felismerésének hatalmas eszközeként szolgál." "Spousal relationship serves as a tremendous tool for self realization." (Sri Bhagavan)AKTUÁLIS PROGRAMOK- A különböző gyakorlatokból és meditációkból változatosan felépített kis létszámú foglalkozásokon deeksha energia segíti a belső folyamatodat. Ezen energia hatására emelkedik a tudatszinted, a boldogtalanságot okozó belső blokkok oldódnak, az önmagaddal, a világgal, az életeddel kapcsolatos nézőpontjaid átalakulnak, s elindul egy intenzív rendeződés, átalakulás, fejlődés benned és az életedben.

- Hétfőnként 64 deeksha folyamattal várom a deekshaadókat, alkalmanként más és más mukthi mantrával.


A programok helyszíne: Fénymag Központ: Bp. VI. ker., Podmaniczky u. 6., 11-es kapucsengő, balra magasfszt. 1. (A parkolás a körút másik oldalán (pl. Eötvös u.) 18 óra után ingyenes. A helyszín a Bajcsyhoz esik közel.)
Hozz magaddal: A Fénymag mindennel felszerelt (szék, polifoam, takaró, párna, szép energiák :-) ), csak kényelmes, meleg ruhát, papír zsebkendőt, innivalót hozz!


***


Április 28. péntek 18.00-21.00 – GYERMEKKORBAN SZÜLETETT DÖNTÉSEK, NÉZŐPONTOK, MINTÁK

Életünk első hat-hét éve meghatározó jelentőséggel bír: ártatlan gyermeki elménk a szülők és a környezet viselkedéséből, hozzánk való viszonyulásából, a különböző történésekből, szituációkból következtetéseket von le, s megszületnek az ún. meghatározó gyermekkori döntések. Olyan minták, nézőpontok képződnek bennünk ekkor a világról, az életről, önmagunkról, az emberekről, a kapcsolatokról, a családról, férfiról és nőről, párkapcsolatról, anyagiakról, bőségről, lehetőségekről, sikerről, erőfeszítésről, egészségről, betegségről, stb., melyek tudat alatt életünk végéig irányítanak bennünket… A programon a különböző életterületeink negatív mintáinak, nézőpontjainak, döntéseinek felismerése és oldódása kerül fókuszba!

Megosztható FB-esemény: https://www.facebook.com/events/117156992175600/
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva
Részvétel: 4.000 Ft


***


Április 29-30. szombat és vasárnap 9.00-kb.19.00-ig: EGYSÉG FELÉBREDÉS KURZUS DEEKSHAADÓI / ÁLDÁSADÓI BEAVATÁSSAL

A két napban az indiai Világ Egység Egyetem beavatási folyamatán, egy mély belső utazáson, tisztulási, fejlődési, tudatszint emelkedési folyamaton megyünk végig: meditációkkal, egység tanításokkal, megtapasztalásokkal, oldásokkal, a mindennapi boldog életet elősegítő ismeretekkel és gyakorlatokkal, stb.

A 2. nap végén megtörténik az egység deekshaadói / áldásadói beavatás, mellyel a résztvevő csatornájává válik ennek a csodálatos áldásenergiának, az egység deekshának.
A deekshaadással segítheted önmagad és mások bel-és külvilágbeli fejlődését, egy harmonikus, boldog élet kibontakozását.

A kurzust deekshaadók is elvégezhetik ismétlőként, ez további nagy fejlődést ad.

Megosztható FB-esemény: https://www.facebook.com/events/1647733638587778/
Előzetes bejelentkezés szükséges: További infó ide kattintva vagy Jelentkezés ide kattintva


***


Május 1. hétfő 17.00-20.00 – 64 DEEKSHA egység deekshaadóknak / áldásadóknak a "SZERETET VAGYOK" mukthi mantrával, a MOOLAMANTRA NAP felemelő, gyógyító, ébresztő, Isteni Jelenléttel átitatott energiáiban! ♥

Az este során szentséges erőtérben meghatározott módon 64 deekshát adunk egymásnak és ugyanennyit fogadunk is. A mukthi mantra jelentését a folyamat kezdete előtt megnézzük. A 64 deeksha amellett, hogy intenzíven elmozdít a felébredés felé (ill. felébredettként tovább mélyíti az állapotodat), elősegíti a kül- és belvilágbeli fejlődésedet is, pl. szíved ébredését, sikert, kapcsolataid rendeződését, elengedést, megbocsátást, önmagad elfogadását és szeretetét, belső harmóniát, örömöt, hálát, egészséget, jólétet, problémák megoldódását, Jelenléttel való kapcsolat mélyülését, és sok minden mást. A folyamat fókuszába a most legfontosabb vágyadat helyezheted.

Megosztható FB-esemény: https://www.facebook.com/events/1411932075538162/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22page%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22page_upcoming_events_card%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva
Részvétel: 3.000 Ft


***


Májusban is lesz: ADOMÁNYOS NYITOTT MEDITÁCIÓS EST

Szeretettel hívlak egy aktív meditációs közös gyakorlásra! (Ezúttal deeksha nélkül.) Most az újhold megújulást segítő energiái által is támogatottan. Baba Maitreya Indiából lélekben csatlakozik hozzánk, a csoport energiájához a meditáció időpontjában.
Az este során a mozgás és nyugalom, az aktív és passzív gyakorlatok hatékony kombinációja elősegíti belső harmóniába érkezésedet és energiáid rendeződését. A folyamat elvezethet a szemtanú állapot és a belső csend tapasztalásába. Megpihenhetsz, feltöltődhetsz belső tered békéjében.

Megosztható FB-esemény: hamarosan:)
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva
Részvétel: Adományos. (Akkora összeget ajánlhatsz fel, amekkorát szeretnél.)


***


Hamarosan újra - INTENZÍV TUDATSZINT EMELŐ, ELMÉLYÍTŐ NAP DEEKSHAADÓKNAK (3 programmal)

Indiából, a Világ Egység Egyetemről hozott szentséges, erőteljes, speciális folyamatokkal.
Az egyes programrészek külön is látogathatóak, de a teljes napon való részvétel az igazi :-), mert az egymásra épülő folyamatok az Isteni Jelenléttel átitatott szentséges erőtérben – mely Jelenlét és erőtér a nap során egyre mélyül és erősödik – egy rendkívül mély belső átalakulást indítanak el benned!! ♥

* 10.00-13.00-ig EGYSÉG BHAKTI YOGA FOLYAMAT a felébredésért, a szív virágzásáért, a segítő isteni erővel való szoros kapcsolatért:
Bhakti yoga jelentése = odaadás, az Istenivel való eggyé olvadás. (Nem testgyakorlás jellegű jóga!) Sri Bhagavan tanításai mentén haladva az elmélkedés, meditáció, tánc során egyre mélyül az Isteniddel a kapcsolatod, történik az elméről való lekapcsolódás, s mindezt az Isteni Kegyelem Aranygömbjéből fogadott különleges áldás koronázza meg.

* 13.30-16.30-ig MUKTHI DEEKSHA FOLYAMAT a szív virágzásáért, a felébredésért, az egységért:
A Mukthi Folyamat (=felébredést segítő és elmélyítő folyamat) az Isteni Jelenlét által vezetett szentséges folyamat, melynek csúcspontja egy különleges, erőteljes deeksha az Isteni Kegyelem Aranygömbjéből. Ennek a deekshának, áldásnak a célja, hogy az egységbe és felébredésbe, és annak egyre magasabb állapotaiba vigyen téged.

* 17.00-20.00-ig 64 DEEKSHA FOLYAMAT a kül- és belvilágbeli folyamatos fejlődésért:
Ezen intenzív tudatszint emelő folyamat keretében meghatározott módon 64 deekshát adunk egymásnak és ugyanennyit fogadunk is, ami nagymértékben elősegíti a kül- és belvilágbeli fejlődést. Fókuszod lehet pl. problémád megoldódása, siker, egészség, örömteli kapcsolatok, bőség, felébredés, tudatszint emelkedés, egység tapasztalása, kapcsolatod mélyülése az Istenivel, belső béke, öröm, szeretet, megbocsátás, elengedés, stb.

A teljes napon való részvétel egy nagyon szép és mély belső fejlődést tesz lehetővé számodra, ami az életedben is elindít egy előrevivő átalakulást.

Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva
Részvétel: Egység Bhakti Yoga: 4.000 Ft / Mukthi deeksha: 3.000 Ft / 64 deeksha: 3000 Ft / Mukthi és 64 deeksha együtt: 5.000 Ft / egész napra: 9.000 Ft


***


EGYÉNI OLDÁSI ALKALMAK egyénileg egyeztetett időpontokban, egyéni élethelyzetedre szabottan:

* EGYSÉG DEEKSHA A te problémádra, élethelyzetedre szóló személyes deeksha programot kapsz másfél-2 órában, amikor is az energia és a meditáció vagy gyakorlat kifejezetten a Te elérendő állapotodra fókuszál.

* SZERETETÉRINTÉS TERÁPIA - Beszéd nélküli, finom érintéseken alapuló technika, ahol az érintéssel átadott fény és szeretet segíti önmagad elfogadását, szeretetét, a belső békét, harmóniát és egységet, a testi és lelki egészséget.


A programokra előzetes bejelentkezés szükséges, köszönöm! Jelentkezés, további infó ide kattintva


***


Szeretettel, örömmel, köszönettel várlak! :) Noémi