BejelentésDEEKSHA - Az Egység Megtapasztalása
"Ha felfedezed a szeretetet, tudni fogod pontosan, hogyan élj." (Sri Amma Bhagavan)

MENÜ


Hírek
EGYSÉGBEN ÖNMAGAMMAL

Szeretettel várlak febr. 24-én pénteken az önmagunkkal való kapcsolat harmóniába emelésének befejező alkalmán!

tovább >>


HÉTFŐNKÉNT 64 DEEKSHA

Szeretettel várom a deekshaadókat!

tovább >>


NAPI TANÍTÁS

"Az ima Istennel való beszélgetést jelent." "Conversing with God is prayer." (Sri Bhagavan)Aktuális deeksha programok

Indiából, a Világ Egység Egyetemről hozott friss, erős energiákkal!Szeretettel hívlak új programsorozatunkra:


SZERETEM AZ ÉLETEM


- A különböző gyakorlatokból és meditációkból változatosan felépített kiscsoportos foglalkozásokon deeksha energia segíti a belső folyamatodat. Ezen energia hatására emelkedik a tudatszinted, a boldogtalanságot okozó belső blokkok oldódnak, az önmagaddal, a világgal, az életeddel kapcsolatos nézőpontjaid átalakulnak, s elindul egy intenzív rendeződés, átalakulás, fejlődés benned és az életedben.

- Hétfőnként 64 deeksha folyamattal várom a deekshaadókat, alkalmanként más és más mukthi mantrával.

Ha szeretnél dolgozni önmagadon, tenni a boldogságodért, ne habozz, gyere! :)


A programok helyszíne: Fénymag Központ: Bp. VI. ker., Podmaniczky u. 6., 11-es kapucsengő, balra magasfszt. 1. (A parkolás a körút másik oldalán (pl. Eötvös u.) 18 óra után ingyenes. A helyszín a Bajcsyhoz esik közel.)
Hozz magaddal: A Fénymag mindennel felszerelt (szék, polifoam, takaró, párna, szép energiák :-) ), csak kényelmes, meleg ruhát, papír zsebkendőt, innivalót hozz!


***


Február 20. hétfő 18.00-21.00 – 64 DEEKSHA DEEKSHAADÓKNAK / ÁLDÁSADÓKNAK

Teremtsünk együtt egy magas tudatosságú, boldog életet az egység áldás erejének segítségével! ♥ Ezen intenzív, szentséges és erőteljes tudatszint emelő folyamat keretében meghatározott módon 64 deekshát adunk egymásnak és ugyanennyit fogadunk is, ami nagymértékben elősegíti a kül- és belvilágbeli folyamatos fejlődést.
Fókuszod lehet pl. problémák megoldódása, érzelmi terhek elengedése, siker, egészség, örömteli kapcsolatok, felébredés, egység tapasztalása, kapcsolatod mélyülése a segítő Isteni erővel, belső béke, stb.
Megosztható FB-esemény: https://www.facebook.com/events/328561937539029/
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva
Részvétel: 3.000 Ft***


Február 24. péntek 18.00-21.00 – EGYSÉGBEN ÖNMAGAMMAL

Intenzív tudatszintemelő program a szokottnál több deeksha energiával, kevesebb beszéddel. Fókuszban a konfliktusmentes belső egység megszületése.

Megosztható FB-esemény: hamarosan :)
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva
Részvétel: 4.000 Ft


***


Február 26. vasárnap 18.30-20.30: ADOMÁNYOS NYITOTT MEDITÁCIÓS EST
Szeretettel hívlak egy aktív meditációs közös gyakorlásra! (Ezúttal deeksha nélkül.) Baba Maitreya Indiából lélekben csatlakozik hozzánk, a csoport energiájához a meditáció időpontjában.

Az este során a mozgás és nyugalom, az aktív és passzív gyakorlatok hatékony kombinációja elősegíti az elengedést, a terhek letételét. A folyamat elvezet a szemtanú állapot és a mély belső csend tapasztalásába. Megpihenhetsz, feltöltődhetsz belső tered békéjében.


***


Február 27. hétfő 18.00-21.00 – 64 DEEKSHA DEEKSHAADÓKNAK / ÁLDÁSADÓKNAK
Intenzív, szentséges, erőteljes, speciális folyamat csak beavatott deekshaadók számára a tudatszint nagymértékű emelkedéséért, a kül- és belvilágbeli folyamatos fejlődésért.


***


EGYÉNI OLDÁSI ALKALMAK egyénileg egyeztetett időpontokban, egyéni élethelyzetedre szabottan:

* EGYSÉG DEEKSHA A te problémádra, élethelyzetedre szóló személyes deeksha programot kapsz másfél-2 órában, amikor is az energia és a meditáció vagy gyakorlat kifejezetten a Te elérendő állapotodra fókuszál.

* SZERETETÉRINTÉS TERÁPIA - Beszéd nélküli, finom érintéseken alapuló technika, ahol az érintéssel átadott fény és szeretet segíti önmagad elfogadását, szeretetét, a belső békét, harmóniát és egységet, a testi és lelki egészséget.


A programokra előzetes bejelentkezés szükséges, köszönöm! Jelentkezés, további infó ide kattintva


***A "SZERETEM AZ ÉLETEM" PROGRAMSOROZAT ELMÚLT ALKALMAI:

Ha lemaradtál és szeretnéd valamelyik programot pótolni, jelezd kérlek és megismételjük egyéni foglalkozás keretében, vagy ha többen is kérik, akkor csoportban.


Mindegyik program látogatható önmagában is, de a programsorozat egyes alkalmai egymásra épülnek, együtt alkotnak teljes egészet s együtt elvégezve tudják számodra a legtöbbet adni.


***


BELESZERETNI AZ ÉLETBE

Ezen intenzív tudatszint emelő program keretében több egység deekshát kapsz, mint általában a programokon. A deeksha átalakítja a belső korlátozó nézőpontjaidat, és kioldja a múltbeli sérüléseidet. Fokozatosan szabaddá válsz belül az ismétlődő lehúzó gondolatoktól és érzelmektől. A program során a deeksha energia mellett hatékony tudatszint emelő meditációs technikákat is alkalmazunk (pl. légzés, mantrák, mudrák). Mindez együttesen intenzíven elősegíti, hogy békébe kerülj önmagaddal és örömteli áramlásba az életeddel: bármi is jön, szeress élni.


***


ÚJJÁSZÜLETÉS (NÉGY KOSÁR OLDÁS DEEKSHÁVAL)

Ezen a programon életünknek az ún. négy kosár szakaszát, azaz a fogantatástól a születést követő első hat óráig terjedő időszakot tisztítjuk és gyógyítjuk. Ezen időszak alatt szerzett benyomások vannak a legnagyobb hatással egész életünkre: boldogságunkra, sikereinkre, kapcsolatainkra, egészségi állapotunkra, anyagi helyzetünkre.

„Minden élőlény keresztülmegy az élet ezen 4 fő fázisán, amely ha nincs teljességgel megtapasztalva, akkor az tartós lenyomatot hagy, és egy mindent meghatározó „lencsét” alakít ki, melyen keresztül az életünket szemléljük. Ha valami rendkívüli történt a fázisok valamelyikében, vagy ha a szükségleteinket nem elégítették ki a megfelelő módon, energetikailag beragadhatunk ezen kosarak valamelyikébe, miközben azon a bizonyos lencsén keresztül szemléljük az életet. Az Egység tanítása itt az, hogy ha viszonylag „normális” módon történt minden, akkor az életedben is normálisan történnek a dolgok. Viszont ha a kosarak bármelyikében „csomó” keletkezett, akkor azon a ponton újra és újra megismétlődnek az életed dolgai. Ha energetikailag beragadsz valamelyik kosárba, az életmegtapasztalásod abból a kosárból, és abból a nézőpontból fog történni.” (Egység Egyetem, India)

A négy kosárbeli incidensek, beragadások megnyilvánulhatnak az életünkben például: fásultságban, motiválatlanságban, depresszióra való hajlamban, a célok, vágyak gyors feladásában vagy túlzott erőfeszítésben és sok küzdelemben, tagadásban és ellenállásban, magányosság és szeretetlenség érzésben, reménytelenség érzésben, önbizalomhiányban, döntésképtelenségben, félelmekben, bizalmatlanságban, és még nagyon sok minden másban. A programon ezeket fogjuk megnézni és a deeksha energia erejével oldani. A belső újjászületést ezen a napon az újhold elengedést és megújulást hozó energiái is támogatják.


***


EGY RÉSZTVEVŐ MEGOSZTÁSA az Újjászületés (négy kosár oldás deekshával) programról:

"Drága Noémi!
Köszönöm a szombati utazást. Sosem tudom mi vár rám amikor elmegyek hozzád,de mindig döbbenetes élményekkel távozom. Megengedődött,hogy a fogantatásomat újra átélhettem,mindenre magyarázatot kaptam,hogy miért nem akartam idáig élni,hogy miért viszonyulok úgy apukámhoz,hogy miért nem akarok gyereket és mit keresek a párkapcsolataimban. Mind a 4 területben érintett vagyok,de mindent átírtam gyönyörűre Neked köszönhetően.
Hálásan köszönök mindent,
puszi"***


"Ahhoz, hogy jó kapcsolataid legyenek, először magaddal kell kezdened a munkát és nem a másikkal. Lásd meg, hogy ki vagy te, fogadd el magad úgy, ahogyan vagy és szeresd magad úgy, ahogyan vagy. Amint ez megtörténik, a másik személy elkezd egy nagyon természetes módon úgy látni, úgy elfogadni és szeretni téged, ahogyan vagy." /Sri Bhagavan/


***


ELFOGADOM MAGAM

"Amikor nem küzdesz önmagaddal, az élet egy ünneplés." (Sri Amma Bhagavan)

Ha szeretnél békében, elfogadásban élni a múltaddal, a döntéseiddel, a kudarcaiddal és a sikereiddel, a vágyaiddal, a hibáiddal, a külsőddel, a tulajdonságaiddal, az érzelmeiddel és gondolataiddal, egy szóval azzal, aki te vagy, akkor gyere!

Kép: "Légy harmóniában önmagaddal!"


***


EGY RÉSZTVEVŐ MEGOSZTÁSA az Elfogadom magam program másnapján:

"A tegnapi Elfogadom Magam program után nagyon érdekes, képletes álmom volt éjszaka. Egy tengerparti helyen voltam, és egyszer csak észrevettem, hogy egy nagy rája van a hátamon. A nyakamtól egészen leért a csípőmig, és ami furcsa volt, hogy csak egy idő után vettem észre, hogy rajtam van, addig teljesen ezzel a teherrel mozogtam, éltem, ez irányította, befolyásolta minden mozdulatomat. Aztán mikor szembesültem, hogy a hátamon van ez a rája, félni kezdtem attól, hogy mi lesz ha valaki leveszi rólam, nagyon fájni fog?, a levétel közben meg fogok sérülni?, illetve hogyan fogok nélküle létezni :)?
Aztán mikor elhatároztam magam, találkoztam egy szakértővel, aki teljesen fájdalommentesen levette rólam ezt a ráját, és utána teljesen másképp tudtam mozogni, létezni, érzékelni az életet. Hihetetlen volt, hogy eddig ezzel a rájával éltem :).
Számomra nem kérdés, hogy a rája volt a múltam, és persze mindazon dolgok, amiket nem akartam elfogadni, vagy szembenézni velük A szakértő pedig Te voltál Noé és az Istenim :).
Nagyon hálás vagyok (és most még nagyon fáradt :)) de reggel óta azt érzem, hogy nagyon sok mindentől megszabadultam, még olyan dolgoktól is, amikről tudatosan fogalmam sem volt :).
Köszönöm <3!!!"***


SZERETEM MAGAM

"Ha szereted és elfogadod magad, ugyanezt fogod tenni másokkal is." /Sri Bhagavan/

Ahogy megtörténik a téged bántó, önmagad ellen irányuló negatív érzelmek, mint pl. bűntudat, szégyen, harag, stb. feldolgozása, elengedése és a megbocsátás önmagad felé, képessé válsz együttérző, mély szeretettel átölelni önmagadat. ♥

S fogsz tudni valóban szeretetet adni és kapni a kapcsolataidban is. ♥***


INTENZÍV TUDATSZINT EMELŐ, ELMÉLYÍTŐ NAP DEEKSHAADÓKNAK (3 programmal)

Indiából, a Világ Egység Egyetemről hozott friss, erős, tiszta energiákkal és szentséges, erőteljes, speciális folyamatokkal, ezen a napon a telihold támogató energiáival is.
Az egyes programrészek külön is látogathatóak, de a teljes napon való részvétel az igazi :-), mert az egymásra épülő folyamatok az Isteni Jelenléttel átitatott szentséges erőtérben – mely Jelenlét és erőtér a nap során egyre mélyül és erősödik – egy rendkívül mély belső átalakulást indítanak el benned!! ♥

* EGYSÉG BHAKTI YOGA FOLYAMAT a felébredésért, a szív virágzásáért, a segítő isteni erővel való szoros kapcsolatért:
Bhakti yoga jelentése = odaadás, az Istenivel való eggyé olvadás. (Nem testgyakorlás jellegű jóga!) Sri Bhagavan tanításai mentén haladva az elmélkedés, meditáció, tánc során egyre mélyül az Isteniddel a kapcsolatod, történik az elméről való lekapcsolódás, s mindezt az Isteni Kegyelem Aranygömbjéből fogadott különleges áldás koronázza meg.

* MUKTHI DEEKSHA FOLYAMAT a szív virágzásáért, a felébredésért, az egységért:
A Mukthi Folyamat (=felébredést segítő és elmélyítő folyamat) az Isteni Jelenlét által vezetett szentséges folyamat, melynek csúcspontja egy különleges, erőteljes deeksha az Isteni Kegyelem Aranygömbjéből. Ennek a deekshának, áldásnak a célja, hogy az egységbe és felébredésbe, és annak egyre magasabb állapotaiba vigyen téged.

* 64 DEEKSHA FOLYAMAT a kül- és belvilágbeli folyamatos fejlődésért:
Ezen intenzív tudatszint emelő folyamat keretében meghatározott módon 64 deekshát adunk egymásnak és ugyanennyit fogadunk is, ami nagymértékben elősegíti a kül- és belvilágbeli fejlődést. Fókuszod lehet pl. problémád megoldódása, siker, egészség, örömteli kapcsolatok, bőség, felébredés, tudatszint emelkedés, egység tapasztalása, kapcsolatod mélyülése az Istenivel, belső béke, öröm, szeretet, megbocsátás, elengedés, stb.

A teljes napon való részvétel egy nagyon szép és mély belső fejlődést tesz lehetővé számodra, ami az életedben is elindít egy előrevivő átalakulást.


***


BOLDOG PÁRKAPCSOLAT

Ezen a programon a boldog, beteljesítő párkapcsolat megszületésének / kibontakozásának / rendeződésének útjában álló tényezők oldásán fogunk dolgozni.
· Ha van párkapcsolatod, és szeretnéd magasabb szintre, szebb tapasztalásba emelni, vagy
· ha nincs, és szeretnéd, hogy legyen, vagy
· ha szeretnél kilépni egy nem működő párkapcsolatból, vagy
· szeretnél kilépni az ismétlődő negatív mintákból, vagy
· szeretnéd elengedni, feldolgozni korábbi párkapcsolataidat, …
…gyere,
mert bármelyik élethelyzetben is vagy most, ezen a programon tehetsz egy nagy lépest azért, hogy életednek ez a területe magasabb minőségbe emelkedjen, ezen az estén már a szerelem és szeretet napi energiákkal is megtámogatottan! :) ♥


***


TISZTELEM ÉS BECSÜLÖM MAGAM

Önmagad tiszteletével képessé válsz kilépni a méltatlan helyzetekből, és többé nem beléjük futni. Ahogy elkezded becsülni önmagad, ezt fogod kapni másoktól is.

Ezen témák erősítésén is fogunk dolgozni a programon: helyes önértékelés, önbizalom, magabiztosság, határozottság, önérvényesítés, nemet mondás képessége, önbecsülés, önmagad tisztelete, önmagad felvállalása, kiállás önmagadért, belső erő, személyes erő, önállóság, akarat, kitartás, lelkesedés, tetterő, energia a célok eléréséhez, céltudatosság, elégedettség, ...


***


EGYSÉG FELÉBREDÉS KURZUS DEEKSHAADÓVÁ (ÁLDÁSADÓVÁ) AVATÁSSAL!!!

A deeksha csodálatosan és hatékonyan viszi előre az útján azt, aki rendszeresen fogadja. Ám amikor az egyén maga is elkezdi adni is a deekshát, fejlődése még intenzívebbé válik és a szerencsés véletlenek, a lehetőségek is megsokszorozódnak az életében. Hiszen amikor adunk, mi is kapunk, így nem csak az fejlődik a deeksha által, aki kapja, hanem az is, aki adja :)
A két napban az indiai Egység Egyetem beavatási folyamatán, egy mély belső utazáson, tisztulási, fejlődési folyamaton megyünk végig – meditációkkal, tanításokkal és megtapasztalásokkal pl. a sikerre, a kapcsolatokra, a felébredésre vonatkozóan, csakratisztítás-harmonizálással, stb. -, mely folyamat felkészít a deekshaadóvá válásra. A kurzus résztvevői egy ősi indiai folyamat keretében megkapják a Mukthi deekshát (felébredést segítő deekshát) és az áldásadói beavatást! A kurzust deekshaadók is elvégezhetik ismétlőként, ez további nagy fejlődést ad.
További infó ide kattintva


***