BejelentésDEEKSHA - Az Egység Megtapasztalása

MENÜ


Hírek
DEEKSHAADÓKNAK

Október 1. szombaton intenzív tudatszint emelő, elmélyítő nap áldásadóknak a kül- és belvilágbeli fejlődésért. Szeretettel várlak!

tovább >>


SZERETET, ELFOGADÁS, MEGBOCSÁTÁS, HÁLA, ÖRÖM, ...

Hétfőn fókuszban a szívközpontunk: szeretetteljes légkörben finoman oldjuk, gyógyítgatjuk, nyitjuk a szívünket, hogy sérelmeinket és veszteségeinket elengedve újra tudjunk bizalomban, szeretetben kapcsolódni, örömben, békében élni ♥

tovább >>


EGYSÉG JELENSÉG

Új fordítás a jelenségről!

tovább >>


ÚJ CSAKRA PROGRAMSOROZAT!

Szeptemberben és októberben hétfő és péntek esténként a hét fő csakra és a kapcsolódó életterületek harmonizálásán fogunk dolgozni különböző gyakorlatokkal, meditációkkal, deekshával. Sok szeretettel várunk!

tovább >>


NAPI TANÍTÁS 2016.09.24.

"Egy egészséges kapcsolat egy boldog családot jelent." "A healthy relationship means a happy family." (Sri Bhagavan)Szeptemberben és októberben fókuszban testünk erő- és energiaközpontjai, a csakrák, és a kapcsolódó életterületek harmonizálása!


Mivel az élethelyzetek, amelyekkel találkozunk, a problémák, amelyekkel szembenézünk, és az élettapasztalatok, amelyeket megélünk, nem tőlünk független történések, hanem a belvilágunk, bensőnk kivetülései, ezért fontos az önmagunkon végzett rendszeres belső munka. Szeptemberben és októberben továbbfolytatjuk a belvilág rendezését és a tudatosság emelését, ezúttal a hétfő és péntek esténkénti csakraprogramok keretében:


Szeretettel várunk benneteket a
változatos gyakorlatokkal és meditációkkal megújult
CSAKRA PROGRAMSOROZAT
ra!A programsorozaton életünk szinte minden területét érintjük, a deeksha és különböző gyakorlatok segítségével mélyen gyökerező blokkok, sérülések, elakadások oldódhatnak és rendeződhetnek, megteremtve ezáltal egy új, boldogságot, elégedettséget, beteljesedést adó élet megszületésének, kibontakozásának lehetőségét. Minden csakrával két alkalommal fogunk dolgozni különböző gyakorlatokkal és meditációkkal az adott csakra különböző témáin, hogy ezáltal még mélyebb oldódások történhessenek. A sorozat alkalmai külön-külön is látogathatóak, de az egyes alkalmak – úgy, ahogy az energiaközpontjaink is - egymásra épülnek, s együtt adnak teljes egészet. A részvételhez nem szükséges ismeret a csakrákról.


A szeptemberi és októberi még hátralévő programokat felsorolás szerűen itt, részleteiben pedig lejjebb olvashatod:

Szeptember 26. hétfő 18.00-21.00-ig Szívcsakra 2/2. (Szeretet, megbocsátás, elfogadás, hála, öröm, barátság, szerelem, ...)

Szeptember 30. péntek 18.00-21.00-ig Torokcsakra 1/2. (Tiszta kommunikáció)

Október 1. szombat INTENZÍV TUDATSZINTEMELŐ NAP DEEKSHAADÓKNAK az újhold energiáival támogatottan:
10.00-13.00-ig Egység Bhakti Yoga folyamat
13.30-16.30-ig Mukthi Deeksha folyamat
17.00-20.00-ig 64 Deeksha folyamat

Október 03. hétfő 18.00-21.00-ig Torokcsakra 2/2. (Tiszta kommunikáció)

Október 07. péntek 18.00-21.00-ig Homlokcsakra 1/2. (Intuíció, életfeladat)

Október 10. hétfő 18.00-21.00-ig Homlokcsakra 2/2. (Intuíció, életfeladat)

Október 14-én pénteken és 17-én hétfőn nem lesz program, Aranygömb áldás kurzuson leszek :) Gyönyörű új áldásformába, az Aranygömb Deeksha adásba fogok beavatást kapni, s hozom haza nektek ezt a csodát ♥

Október 21. péntek 18.00-21.00-ig Koronacsakra 1/2. (Egység, felébredés)

Október 22. szombat 10.00-18.00-ig Tízmilliószoros napi átfogó, intenzív csakratisztítás és -harmonizálás, Aranygömb Áldással!

Október 24. hétfő 18.00-21.00-ig Koronacsakra 2/2. (Egység, felébredés)

Október 28. péntek 18.00-21.00-ig Deeksha intenzív, fókuszban a csakrák 1/2.

Feltételesen: Október 31. hétfő (szünnap) 18.00-21.00-ig Deeksha intenzív, fókuszban a csakrák 2/2.

A csakrákról, kapcsolódó életterületekről és a fenti meditációs programokról bővebben lejjebb olvashatsz.
Előzetes bejelentkezés szükséges ide kattintva!

***


Szeptember 23. péntek és 26. hétfő 18.00-21.00-ig: SZÍVCSAKRA - SZERETET, ELFOGADÁS, MEGBOCSÁTÁS, HÁLA (1-2.)

A szívcsakra épp középen helyezkedik el energiaközpontjaink sorában: általa kapcsolódik össze a három alsó fizikai-érzelmi központ a három felső szellemi-spirituális központtal. Harmonikus működése egy boldog, kiegyensúlyozott élet elengedhetetlen feltétele.

Szívcsakrához kapcsolódó főbb témák, életterületek címszavakban:
* Nyitottság, melegszívűség, bizalom, az élet élvezete, életöröm, barátság – Zárkózottság, megkeseredettség, keménység, félelem a visszautasítástól, megcsalástól, csalódástól, veszteségtől
* Megbocsátás, bocsánatkérés, feltétel nélküli szeretet és feltétel nélküli elfogadás mind önmagad, mind mások felé – Kapcsolati sérülések cipelése (pl. harag, bánat, bűntudat, csalódás), megbocsátásra és bocsánatkérésre való képtelenség
* Segítőkészség, szolgálat, önzetlenség, együttérzés, adás és elfogadás egyensúlya, hála – Érzéketlenség mások szükségleteire, igényeire, vágyaira, érdektelenség, közöny, egoizmus
* Belső béke, belső harmónia, ok nélküli öröm, érzelmi stabilitás - Érzelmi függés, belső egyensúlytalanság, érzelmi bizonytalanság, féltékenység, érzelmi büntetés, birtoklási vágy, önsajnálat
* stb…

Szívcsakrához rendelhető főbb testrészek, szervek: Bőr, kezek, szív, tüdő, vér.

Szívcsakrához kapcsolható főbb betegségek, testi problémák: Allergia, immungyengeség, fertőzések, autoimmun betegségek, vérkeringési problémák, aids, rák, szívpanaszok.

Helyszín: Fénymag Központ: Bp. VI. ker., Podmaniczky u. 6., 11-es kapucsengő, balra magasfszt. 1. (A parkolás a körút másik oldalán (pl. Eötvös u.) 18 órától ingyenes. A helyszín a Bajcsyhoz esik közel.)
Részvételi díj: 4.000 Ft / alkalom. (Ha szeretnél jönni, de anyagi akadálya van, jelezd, kérlek, és találunk megoldást!)
Hozz magaddal: A Fénymag mindennel felszerelt (szék, polifoam, takaró, párna, gyönyörű energiák :-) ), csak kényelmes öltözéket, esetleg innivalót hozz!
Előzetes bejelentkezés szükséges ide kattintva!***RÉSZTVEVŐI MEGOSZTÁS:

A csodák a megosztás által megsokszorozódnak. Szeretettel osztom meg veletek az alábbi résztvevői visszajelzést, mely a szívcsakra program után érkezett:


„Kedves Noémi!
Ezt most meg kell osztanom Veled… :-)
Csakratisztítás után, mikor elkezdődött a meditáció azt éreztem, hogy a szívem körül egy kemény, áttörhetetlen, nehéz kő van. De belül egy meleg, érző, szeretettel teli szív dobog, csak bezárkózott. Ez a kis áttörhetetlen burok valószínűleg a gyerekkoromra vezethető vissza, amikor is bizonyos események miatt kezdtem szépen bezárkózni.
A meditáció alatt nem képek, inkább az érzések jöttek folyamatosan, kezdtek oldódni a bennragadt dolgok, majd amikor az Istenink szívéből áradó fényt kellett befogadni, akkor ott széttört az a külső, kemény kő, és valami olyan hatalmas jóság és szeretet áradt felém, ami már szinte elviselhetetlen volt, arra gondoltam, ezt képtelenség befogadni. Akkor ott megéreztem azt, amit eddig még sosem sikerült igazán, a HÁLÁT. Sokszor adtam hálát a szerető családomért, barátokért, a Segítőimnek… és még sorolhatnám, de mindig éreztem, hogy ez valahogy nem megy.
Szóval… nagyon köszönöm Neked, hogy segítettél megismernem ezt az érzést, szárnyalok a boldogságtól, még akkor is, ha kívülről az látszik, hogy potyognak a könnyeim. :-)
Mindent köszönök.
Szeretettel és Hálával :-)”


***


Szeptember 30. péntek és október 3. hétfő 18.00-21.00-ig: TOROKCSAKRA - TISZTA KOMMUNIKÁCIÓ (1-2.)

A torokcsakra a kommunikáció és az önuralom központja.

Torokcsakrához kapcsolódó főbb témák, életterületek címszavakban:
* Kommunikáció, beszéd és hallgatás, hallás
* Őszinteség, tiszta kommunikáció, odafigyelés – Hazugság, álarcok viselése, manipulálás, fecsegés
* Belső őszinteség, belső harmónia - Önbecsapás, önámítás
* Belső hallás, kapcsolat a belső vezetővel / belső hanggal, önismeret, választás lehetősége, döntés hatalma
* Saját szükségletek felismerése és felelősségvállalás értük, önmagunk felvállalása, érzelmek és gondolatok kifejezése, szavakkal és tettekkel való összhangja, véleményalkotás, önuralom – Érzelmek, gondolatok elfojtása, elrejtése, ki nem mondása, befolyásolhatóság, megbízhatatlanság, megfelelni akarás
* Önkifejezés, kreativitás, szereplés mások előtt – Félénkség, szótlanság, önbizalomhiány, ’gombóc a torokban’ érzés

* stb…

Torokcsakrához rendelhető főbb testrészek, szervek: nyak, tarkó, állkapocs, száj, gége, torok, hangszálak, légcső, hörgők, tüdő felső része, nyelőcső, hangképző szervek, mandulák, fülek, karok, pajzsmirigy, gerinc torokcsakránál lévő része.

Torokcsakrához kapcsolható főbb betegségek, testi problémák: asztma, bronchitis, fülproblémák, légzési problémák, beszédproblémák, rekedtség, szájszag, köhögés, megfázás, mandulagyulladás, nyakfájdalmak, nyelvproblémák, pajzsmirigy problémák, torokfájás, tüdőproblémák, sklerosis multiplex.

Helyszín: Fénymag Központ: Bp. VI. ker., Podmaniczky u. 6., 11-es kapucsengő, balra magasfszt. 1. (A parkolás a körút másik oldalán (pl. Eötvös u.) 18 órától ingyenes. A helyszín a Bajcsyhoz esik közel.)
Részvételi díj: 4.000 Ft / alkalom. (Ha szeretnél jönni, de anyagi akadálya van, jelezd, kérlek, és találunk megoldást!)
Hozz magaddal: A Fénymag mindennel felszerelt (szék, polifoam, takaró, párna, gyönyörű energiák :-) ), csak kényelmes öltözéket, esetleg innivalót hozz!
Előzetes bejelentkezés szükséges ide kattintva!***


Október 1. szombat: INTENZÍV TUDATSZINT EMELŐ, ELMÉLYÍTŐ NAP DEEKSHAADÓKNAK

Ezen intenzív, szentséges, erőteljes folyamatokat Indiából az Egység Egyetemről kaptuk. Az egyes programrészek külön is látogathatóak. A teljes napon való részvétel pedig egy nagyon szép és mély belső átalakulást tesz lehetővé.

10.00-13.00-ig EGYSÉG BHAKTI YOGA FOLYAMAT (deekshaadóknak)
Bhakti yoga jelentése = odaadás, az Istenivel való eggyé olvadás. ♥ A folyamat fókusza a tudatszint emelkedés és felébredés, a szív ébredése és virágzása, az Isteni Jelenléttel való kapcsolat elmélyülése az Istenfelismerésig. A programon Sri Bhagavan tanításai mentén haladva az elmélkedés, meditáció, tánc során egyre mélyül az Isteniddel a kapcsolatod, történik az elméről való lekapcsolódás, s mindezt az Isteni Kegyelem Aranygömbjéből fogadott különleges áldás koronázza meg. Az Egység Bhakti Yoga folyamatot kizárólag egység tréner vezetheti, részvétel csakis beavatott deekshaadók számára!

13.30-16.00-ig MUKTHI DEEKSHA ÁLDÁSADÓKNAK
A Mukthi Folyamat (=felébredést segítő folyamat) az Isteni Jelenlét által vezetett szentséges folyamat, melynek csúcspontja egy különleges deeksha: ennek a deekshának az egyedüli célja, hogy a fogadót az egységbe és felébredésbe, és annak egyre magasabb állapotaiba vigye! A deekshát egy új módon fogják kapni a résztvevők. A Mukthi deeksha folyamatot kizárólag egység tréner vezetheti, részvétel csakis beavatott deekshaadók számára.

17.00-20.00-ig 64 DEEKSHA ÁLDÁSADÓKNAK
Minden régi és új áldásadót, trénert szeretettel várok erre a speciális folyamatra, melyet Indiából kaptunk Sri Bhagavantól, hogy biztosítva legyen az áldásadók folyamatos fejlődése! A folyamat során meghatározott módon 64 deekshát adva egymásnak ill. ugyanennyit fogadva is együtt utazunk az Isteninkkel, hogy kibontakoztathassa számunkra az ő legszebb ajándékait:
* tudatosság emelkedés
* teljes felébredés
* szív virágzása
* Isteni Jelenléttel való kapcsolat mélyítése
* a kegyelem és a csodák beáramlása
* az Egység mély és tartós tapasztalása
* akár külvilágbeli, akár belvilágbeli aktuális egyéni probléma, élethelyzet megoldódása, feloldódása.
Ahogyan te emelkedsz tudatosságban és fejlődsz folyamatosan, úgy általad - hiszen összekapcsoltságban van egymással mindenki - nagyon sokan emelkednek, s alakul át az életük jobbá, boldogabbá ♥ A 64 deeksha folyamatot kizárólag egység tréner vezetheti, részvétel csakis beavatott deekshaadók számára!

Helyszín: Fénymag Központ: Bp. VI. ker., Podmaniczky u. 6., 11-es kapucsengő, balra magasfszt. 1. (A parkolás hétvégén ingyenes. A helyszín a Bajcsyhoz esik közel.)
Részvételi díj: Egység Bhakti Yoga: 4.000 Ft / Mukthi deeksha: 3.000 Ft / 64 deeksha: 3000 Ft / Mukthi és 64 deeksha együtt: 5.000 Ft (Ha szeretnél jönni, de anyagi akadálya van, jelezd, kérlek, és találunk megoldást!)
Hozz magaddal: A Fénymag mindennel felszerelt (szék, polifoam, takaró, párna, gyönyörű energiák :-) ), csak kényelmes öltözéket, esetleg innivalót, és ha egész napra jössz, akkor könnyű ennivalót hozz!
Előzetes bejelentkezés szükséges ide kattintva!***


Október 7. péntek és 10. hétfő 18.00-21.00-ig: HOMLOKCSAKRA - INTUÍCIÓ, ÉLETFELADAT (1-2.)

Ahhoz, hogy valódi és teljes képet kaphassunk a világról, a két felső csakra szintjén el kell felejtenünk az életünkben korábban tanultakat.

Homlokcsakrához kapcsolódó főbb témák, életterületek címszavakban:
* Felelősségvállalás önmagadért, a tetteidért, az életedért, problémák nyugodt kezelése – Mások hibáztatása, körülmények okolása, felelősség elutasítása, stresszes helyzetben pánikolás
* Életfeladat ismerete, tiszta jövőkép, teremtőerő, képzelőerő – Nem tudod, hogyan tovább, az élet értelmének nem látása, belső képek hiánya
* Változásra, megújulásra való nyitottság, régi dolgok elengedése és a tanultak elfelejtése, hogy az új helyet kaphasson – Változástól való félelem, ragaszkodás régi megszokásokhoz, tapasztalatokhoz, mechanizmusokhoz, szabályokhoz, elvekhez, hitrendszerekhez, nézőpontokhoz
* Belső bölcsesség, önismeret, bizalom a belső vezettetésben, megérzésekben, intuícióban, hatodik érzék, tiszta érzékelés, nyitottság a transzcendens felé, a spiritualitás felé, koncentráció, meditáció - Túlzott racionalitás, túl sok logika és észérv, ’csak az lehet igaz, ami racionális és logikus’, ’hiszem, ha látom’, ’amit nem látok, az nincs is’, materializmus, az élet csak anyagi síkon történő tapasztalása, dogmatikus gondolkodás
* Érzelmi intelligencia, elfogadás önmagad és mások felé, sírás, nevetés (önmagadon is), belátás képessége
* stb…

Homlokcsakrához rendelhető főbb testrészek, szervek: arc, fülek, orr, arc- és homloküreg, agy, kisagy, központi idegrendszer

Homlokcsakrához kapcsolható főbb betegségek, problémák: fejfájás, migrén, látászavarok, szemproblémák, nátha, melléküreg problémák, tanulási nehézség, memóriazavarok

Helyszín: Fénymag Központ: Bp. VI. ker., Podmaniczky u. 6., 11-es kapucsengő, balra magasfszt. 1. (A parkolás a körút másik oldalán (pl. Eötvös u.) 18 órától ingyenes. A helyszín a Bajcsyhoz esik közel.)
Részvételi díj: 4.000 Ft / alkalom. (Ha szeretnél jönni, de anyagi akadálya van, jelezd, kérlek, és találunk megoldást!)
Hozz magaddal: A Fénymag mindennel felszerelt (szék, polifoam, takaró, párna, gyönyörű energiák :-) ), csak kényelmes öltözéket, esetleg innivalót hozz!
Előzetes bejelentkezés szükséges ide kattintva!***


Október 14-én pénteken és 17-én hétfőn nem lesz program, Aranygömb áldás kurzuson leszek :) Gyönyörű új áldásformába, az Aranygömb Deeksha adásba fogok beavatást kapni, s hozom haza nektek ezt a csodát ♥


***


Október 21. péntek és 24. hétfő 18.00-21.00-ig: KORONACSAKRA - EGYSÉG (1-2.)

A koronacsakra síkján az embernek már nincsenek félelmei, felelősséget vállal a saját életéért, és megbízik belső hangjában, intuíciójában. A koronacsakra arra tanít meg, hogy annál könnyebb az életünk, minél kevésbé ítélkezünk, és minél magasabb a tudatossági szintünk.

Koronacsakrához kapcsolódó főbb témák, életterületek címszavakban:
* Béke önmagaddal és az életeddel, elégedettség, nyugalom, bizalom az életben, nyitottság a váratlanra, ’legyen meg a Te akaratod’, áramlás – Aggódás, félelmek, bizonytalanság, bizalmatlanság, mindent ellenőrizni és irányítani akarás, elégedetlenség, zavartság, döntésképtelenség
* Egység tapasztalása (önmagaddal és a világgal), felébredés, megvilágosodás, magas tudatszint, teljes szabadság tudatállapota, fény – Dualitás, különválasztottság érzés, ítélkezés
* Kapcsolat a mindenséggel, az univerzális energiával, a Teremtővel, csodák, szerencsés véletlenek, az isteni kéz felismerése – Csodák, áldás, szerencse hiánya, az isteni/univerzális energiával, minőséggel való kapcsolat hiánya, a lelki jólét az anyagi sikerektől függ, énközpontúság
* Kimerültség, fertőzések, depresszió

Helyszín: Fénymag Központ: Bp. VI. ker., Podmaniczky u. 6., 11-es kapucsengő, balra magasfszt. 1. (A parkolás a körút másik oldalán (pl. Eötvös u.) 18 órától ingyenes. A helyszín a Bajcsyhoz esik közel.)
Részvételi díj: 4.000 Ft / alkalom. (Ha szeretnél jönni, de anyagi akadálya van, jelezd, kérlek, és találunk megoldást!)
Hozz magaddal: A Fénymag mindennel felszerelt (szék, polifoam, takaró, párna, gyönyörű energiák :-) ), csak kényelmes öltözéket, esetleg innivalót hozz!
Előzetes bejelentkezés szükséges ide kattintva!***


Október 22. szombat 10.00-18.00-ig: TÍZMILLIÓSZOROS NAPI ÁTFOGÓ, INTENZÍV CSAKRATISZTÍTÁS-HARMONIZÁLÁS ARANYGÖMB DEEKSHÁVAL

Ezzel a mind a hét fő csakrára kiterjedő programmal koronázzuk meg a csakra programsorozatot.
A programon a fejlődésünket, boldogságunkat, a bármely életterületen történő kiteljesedésünket gátló viselkedésminták, érzelmi reakciók, gondolati struktúrák, feldolgozatlan érzelmi töltetek és egyéb hátráltató tényezők feloldásán, elengedésén fogunk dolgozni különböző csakratisztító-harmonizáló gyakorlatokkal és meditációkkal, deekshával támogatva a folyamatot.
Azzal, hogy a csakráinkon dolgozunk, nem csak az energiatestünket tisztogatjuk, hanem az egyes energiaközpontokhoz tartozó életterületek rendeződését is elősegítjük! Az önmagadon, csakráidon végzett rendszeres munka életed minden területén – fizikai, gondolati, érzelmi, spirituális szinten egyaránt - kifejti rendező, harmonizáló hatását. A programon tudatos, őszinte, fókuszált belső munkáddal minden csakrádból és a kapcsolódó életterületekről kioldódhat mindaz a blokk, fájdalom, téves hiedelem, sérülés, negatív minta, stb., ami most számodra lehetséges.
Ha lemaradtál valamelyik csakra programról, vagy úgy érzed, van még mit dolgozni a csakráidon és ezáltal a kapcsolódó életterületeken, vagy életed bármely része elakadásban van, s áttörést szeretnél, gyere!
A program általánosan és átfogóan tisztító-harmonizáló jellegéből adódóan konkrét témával, fókusszal is érkezhetsz.

A részvételhez nem szükséges ismeret a csakrákról. Szeretettel várunk erre az intenzíven tisztító, harmonizáló, emelő programra!

Helyszín: Fénymag Központ: Bp. VI. ker., Podmaniczky u. 6., 11-es kapucsengő, balra magasfszt. 1. (A parkolás hétvégén ingyenes. A helyszín a Bajcsyhoz esik közel.)
Részvételi díj: 10.000 Ft (Ha szeretnél jönni, de anyagi akadálya van, jelezd, kérlek, és találunk megoldást!)
Hozz magaddal: A Fénymag mindennel felszerelt (szék, polifoam, takaró, párna, gyönyörű energiák :-) ), csak kényelmes öltözéket, esetleg innivalót hozz!
Előzetes bejelentkezés szükséges ide kattintva!***


Október 28. péntek és 31. hétfő 18.00-21.00-ig: DEEKSHA INTENZÍV - FÓKUSZBAN A CSAKRÁK (1-2.)

Ez a program kifejezetten ajánlott azoknak,
* akiknek kimaradt egy vagy több csakra program, vagy
* vannak különösen beragadt életterületei, problémai, vagy
* aki szeretne tiszta és erős energiatérben megpihenni, feltöltődni, vagy
* sok deekshát fogadni a tudatszint nagyszerű emelkedéséért, és
* az újaknak, akik most ismerkednek a deekshával vagy a meditációval, mert ez az alkalom mindenki számára egyszerű és hatékony felépítésű. :)

Az intenzív deeksha programokon létrejövő erőtér által kiemelten lehetővé válik számodra, hogy egyéni fejlődésedben magasabb szintre lépj, tisztulási, gyógyulási folyamataid beinduljanak, felgyorsuljanak, tudatosságod, energia- és rezgésszinted megemelkedjen. Az Istenitől, a Forrásból érkező áldás energia (egység deeksha) intelligenciája biztosítja, hogy abban és oly módon kapj segítséget, amiben és ahogyan a leginkább szükséged van a támogatásra.

A programon lesz csakratisztító-harmonizáló gyakorlat és sok deeksha - az intenzív programokon azon van a hangsúly, hogy annyi áldást kaphass, amennyit szeretnél -, és az Isteni Jelenlét (Magasabb Tudatosság, Belső Vezetőd, stb.) fog végigvinni a saját egyéni folyamatodon (erre vezetett meditáció nem lesz). Ezen alkalom fókusza, hogy az erős, tiszta, intenzív energiatérben sok deekshával támogatva a csakráid működése minél inkább a harmonizálódás, és a kapcsolódó életterületek minél inkább a rendeződés felé mozduljanak el.

Helyszín: Fénymag Központ: Bp. VI. ker., Podmaniczky u. 6., 11-es kapucsengő, balra magasfszt. 1. (A parkolás a körút másik oldalán (pl. Eötvös u.) 18 órától ingyenes. A helyszín a Bajcsyhoz esik közel.)
Részvételi díj: 4.000 Ft / alkalom. (Ha szeretnél jönni, de anyagi akadálya van, jelezd, kérlek, és találunk megoldást!)
Hozz magaddal: A Fénymag mindennel felszerelt (szék, polifoam, takaró, párna, gyönyörű energiák :-) ), csak kényelmes öltözéket, esetleg innivalót hozz!
Előzetes bejelentkezés szükséges ide kattintva!***


A PROGRAMSOROZAT ELMÚLT ALKALMAI: (Ha lemaradtál és szeretnéd valamelyik programot pótolni, jelezd kérlek, s megismételjük, igény szerint csoportos vagy egyéni foglalkozás keretében.)


***


GYÖKÉRCSAKRA - BIZALOM, BIZTONSÁG, STABILITÁS, ANYAGIAK, ...

A gyökércsakra az egész csakrarendszerünk alapja, harmonikus működésének és az általa nyújtott erőnek igen nagy a jelentősége. Nagyon fontos témák és életterületek kapcsolódnak hozzá. A további csakrák és a hozzájuk kapcsolódó életterületek rendezett működéséhez elengedhetetlen a gyökércsakra harmonizálása.

Gyökércsakrához kapcsolódó főbb témák, életterületek címszavakban:
* Biztonság- és bizalomérzés - Félelmek, aggodalmak, bizonytalanság, bizalmatlanság
* Megbirkózás a mindennapokkal, munka, pénzkeresés, anyagiak
* Aktivitás és passzivitás, stressz és nyugalom
* Elengedés - Ragaszkodás
* Fizikai erő, élni akarás, vitalitás, megvalósításhoz szükséges erő - Fáradékonyság, lustaság, depresszió, lelkesedés hiánya
* Leföldelés, stabilitás, kapcsolat Földanyával - Elveszettség érzés, idegen vagyok érzés, gyökértelenség
* Saját testtel való kapcsolat, a test szeretete, elfogadása, szükségleteinek és korlátainak fel- és elismerése, tisztulás
* Felelősségvállalás önmagadért, a tetteidért, az életedért - Életed egyes területein áldozatnak érzed magad

Gyökércsakrához rendelt testrészek:
Fogak, körmök, csontok, gerincoszlop, vastagbél, orr, talp, láb, vér.

Gyökércsakrához kapcsolódó főbb betegségek:
Aranyér, arthritis, arthrosis, bélgyulladás, hasmenés, székrekedés, fogínygyulladás, fogbetegségek, gerincpanaszok, hátproblémák, tartáshibák, lábfej problémák, hideg végtagok, influenza, isiász, izomgörcsök, reuma, utazási betegség, veseproblémák, vesekő, vizelési problémák, vérnyomás problémák, alvászavarok, depresszió, félelmek.


***


INTENZÍV TUDATSZINT EMELŐ, ELMÉLYÍTŐ NAP DEEKSHAADÓKNAK

Ezen intenzív, szentséges, erőteljes folyamatokat Indiából az Egység Egyetemről kaptuk. Az egyes programrészek külön is látogathatóak. A teljes napon való részvétel pedig egy nagyon szép és mély belső átalakulást tesz lehetővé.

10.00-13.00-ig EGYSÉG BHAKTI YOGA FOLYAMAT (deekshaadóknak)
Bhakti yoga jelentése = odaadás, az Istenivel való eggyé olvadás. ♥
A folyamat fókusza a tudatszint emelkedés és felébredés, a szív ébredése és virágzása, az Isteni Jelenléttel való kapcsolat elmélyülése az Istenfelismerésig.
A programon Sri Bhagavan tanításai mentén haladva az elmélkedés, meditáció, tánc során egyre mélyül az Isteniddel a kapcsolatod, történik az elméről való lekapcsolódás, s mindezt az Isteni Kegyelem Aranygömbjéből fogadott különleges áldás koronázza meg.


13.30-16.30-ig - MUKTHI DEEKSHA FOLYAMAT (deekshaadóknak)
A Mukthi Folyamat (=felébredést segítő és elmélyítő folyamat) az Isteni Jelenlét által vezetett szentséges folyamat, melynek csúcspontja egy különleges, erőteljes deeksha az Isteni Kegyelem Aranygömbjéből! Ennek a deekshának, áldásnak a célja, hogy az egységbe és felébredésbe, és annak egyre magasabb állapotaiba vigyen téged!


17.00-20.00-ig 64 DEEKSHA FOLYAMAT (deekshaadóknak)
Az Egység Egyetemről kapott intenzív, szentséges, erőteljes tudatszint emelő folyamat keretében meghatározott módon 64 deekshát adunk egymásnak és ugyanennyit fogadunk is, ami nagymértékben elősegíti a kül- és belvilágbeli folyamatos fejlődést. A 64 deeksha ajándékai lehetnek számodra pl. problémáid megoldódása, felébredés, tudatszint emelkedés, csodák, kapcsolati gyógyulás, egység tapasztalása, szív ébredése, kapcsolatod mélyülése az Istenivel, belső béke, stb.


***


ÉDESAPÁVAL VALÓ KAPCSOLAT OLDÁSA

Édesapáddal való kapcsolatod – az, hogy legbelül őszintén milyen érzelmekkel kapcsolódsz hozzá, hogyan gondolsz rá, vannak-e vele kapcsolatban (akár rég elfeledett, mélyen eltemetett) feldolgozatlan sérelmeid, fájdalmaid - meghatározza egész életed minőségét!
A kapcsolódó főbb életterületek, melyekre jelentős mértékben hatással van apukáddal való kapcsolatod:
* anyagiak, munka, pénzügyeid, karrier, bőség;
* férfiakkal való kapcsolatod (fiad, férjed, barátod, főnököd, stb.);
* alá-fölérendeltség és hatalom kezelése;
* férfiként férfi energiáid és az apaság megélése;
* nőként párkapcsolatod;
* Isteni Jelenléteddel / Belső Vezetőddel / Magasabb Éneddel (stb.) való kapcsolatod;
* spirituális fejlődésed, felébredésed;
* szíved virágzása, a szeretet, elfogadás, belső béke, hála, öröm megtapasztalása…

Bármely fenti életterületen, ha szeretnél előrelépést, szeretettel várunk hétfőn!


***


SZAKRÁLIS CSAKRA - ÉLETÖRÖM, KAPCSOLATOK, BŐSÉG, ...

A szakrális vagy szexcsakra az érzelmek, a szexuális energiák és az alkotó erők központja. Az emberekhez való viszonyunkat nagymértékben a második csakra működése befolyásolja.

Szakrálcsakrához kapcsolódó főbb témák, életterületek címszavakban:
* Emberi kapcsolatok, szabadság és kötöttség, megnyílás a világ felé, különösen az ellenkező nem felé
* Párkapcsolat, férfi – női minőségek, szexualitás
* Az élet élvezete, életöröm, beteljesedés, kreativitás, teremtő erő, bőség
* Önsajnálat, panaszkodás, hiány, szenvedés, mártíromság, boldogtalanság
* Érzelmek megélése, kimutatása, egyensúlya
* Érzelmi problémák, érzelmek elfojtása, félelmek, gátlásosság, féltékenység, bűntudat
* Szülőkkel való kapcsolat, gyermekkorból hozott családkép, szülői minta, férfi és női minta, családban megélt törések


Szakrálcsakrához rendelhető főbb testrészek, szervek: Nemi szervek, izmok, nyelv, keresztcsont, medence, vese, mellékvesék, húgyhólyag, nyirokrendszer.

Szakrálcsakrához kapcsolható főbb betegségek, problémák:
Nemi szervekkel, szexualitással, orgazmussal, termékenységgel, menstruációval kapcsolatos problémák és megbetegedések. Változó kor. Mellproblémák. Bélgörcsök, felfúvódás, bélproblémák. Hajproblémák. Hízás, étvágytalanság, étkezési zavarok. Veseproblémák.


***


ÉDESANYÁVAL VALÓ KAPCSOLAT OLDÁSA

Édesanyáddal való kapcsolatod – az, hogy legbelül őszintén milyen érzelmekkel kapcsolódsz hozzá, hogyan gondolsz rá, vannak-e vele kapcsolatban (akár rég elfeledett, mélyen eltemetett) feldolgozatlan sérelmeid, fájdalmaid - meghatározza egész életed minőségét!

A kapcsolódó főbb életterületek, melyekre jelentős mértékben hatással van anyukáddal való kapcsolatod:
* betegségek, egészség, gyógyulás;
* szükségtelen akadályok és váratlan nehézségek;
* nőkkel való kapcsolatod (lányod, feleséged, barátnőd, stb.);
* nőként női energiáid és minőségeid, anyaság megélése;
* férfiként párkapcsolatod;
* Isteni Jelenléteddel / Belső Vezetőddel / Magasabb Éneddel (stb.) való kapcsolatod;
* spirituális fejlődésed, felébredésed;
* szíved virágzása, a szeretet, elfogadás, belső béke, hála, öröm megtapasztalása…

Bármely fenti életterületen, ha szeretnél előrelépést, szeretettel várunk!


***


RÉSZTVEVŐI MEGOSZTÁS:

A csodák a megosztás által megsokszorozódnak. Szeretettel osztom meg veletek az alábbi résztvevői visszajelzést, mely a szakrális csakra program után érkezett:


„Kedves Noémi!
Az elmúlt négy alkalom rendkívül hatásos volt, az édesanya téma után határozott "falleomlás" volt köztem és anyukám között, a lányommal való kapcsolat visszarendeződött a kamaszkor előtti paradicsomi állapotokba. A deeksha csodálatos, hihetetlenül feltölt, sokkal jobban viselek bármilyen negatív helyzetet, bár ha jól meggondolom, az elmúlt egy hónapban ilyen nem is volt. A legutóbbi programon nagyon erős, mély blokk oldódhatott bennem, úgy éreztem, kiszakad belőlem valami nagyon mély fájdalom, hihetetlen megkönnyebbülés volt.
Nagyon örülök, hogy rád találtam, puszi”
***


NAPFONATCSAKRA - ÖNBIZALOM, MAGABIZTOSSÁG, BELSŐ ERŐ

Köldök- vagy napfonat csakrához kapcsolódó főbb témák, életterületek címszavakban:
* Önbizalom, magabiztosság, határozottság, önérvényesítés, nemet mondás képessége, önbecsülés, önmagad tisztelete, önmagad felvállalása, kiállás önmagadért, belső erő, személyes erő, önállóság, akarat;
* Bizonytalanság, határozatlanság, önbizalomhiány, kisebbrendűségi érzés, szégyenlősség, túlérzékenység a negatív kritikára és mások véleményére, megfelelni akarás, önállótlanság, félelem a magánytól, érzelmi vagy fizikális függőség, ragaszkodás, aggodalmak, félelmek, szorongás;
* Tüzes energiák, harag, agresszió, hatalmaskodás, erőszakosság, hisztéria, dühkitörés, szenvedélyes érzelmek kezelése, gőg, ítélkezés, egoizmus, munkamánia;
* Kitartás, lelkesedés, szenvedély, tetterő, energia a célok eléréséhez, céltudatosság, elégedettség, életfeladat ismerése;
* Kedvetlenség, lehangoltság, energiátlanság, elégedetlenség, célok feladása, „nem érdemlem meg”, élet értelmének nem látása;
* Jó és rossz polaritása, árnyék- vagy negatív oldal, önelfogadás;

* stb.

Napfonat csakrához rendelhető főbb testrészek, szervek:
Gyomor, máj, epehólyag, hasnyálmirigy, szem.

Napfonat csakrához kapcsolható főbb betegségek, testi és lelki problémák:
Emésztési és evési problémák, cukorbetegség, epepanaszok, gyomorpanaszok, hízás a hasra, májbetegségek, szemproblémák.***


EGYSÉG FELÉBREDÉS KURZUS DEEKSHAADÓI BEAVATÁSSAL

Ismét megtartom ezt a szépséges és erős energiákkal támogatott, intenzív fejlődést adó és beindító kurzust, melyre szeretettel várlak téged is!
A deeksha hatékonyan viszi előre az útján azt, aki rendszeresen fogadja. Ám amikor az egyén maga is elkezdi adni is a deekshát, fejlődése még intenzívebbé válik és a csodák is megsokszorozódnak az életében. Hiszen amikor adunk, mi is kapunk, így nem csak az fejlődik a deeksha által, aki kapja, hanem az is, aki adja :)
A két napban az indiai Egység Egyetem beavatási folyamatán, egy mély belső utazáson, tisztulási, fejlődési folyamaton megyünk végig – meditációkkal, tanításokkal és megtapasztalásokkal pl. a sikerre, életünk alapjaira, a kapcsolatokra, a felébredésre vonatkozóan, felébredettektől kapott deekshával, csakratisztítással, könnyű testmozgással, stb. -, mely folyamat felkészít a 2. nap végén megtörténő deekshaadói / áldásadói beavatásra. A kurzust deekshaadók is elvégezhetik ismétlőként, ez további nagy fejlődést ad.

További infó ide kattintva***


DEEKSHA INTENZÍV - FÓKUSZBAN AZ 1-2-3. CSAKRA ÉS ÉLETTERÜLETEIK HARMONIZÁLÁSA

A programon egy csakratisztító-harmonizáló gyakorlaton kívül csak deeksha fogadása történik:

az intenzív programokon azon van a hangsúly, hogy annyi egység áldást kaphass, amennyit szeretnél!

Intenzív energiatérben sok deekshával várlak, fókuszban a fizikai világhoz kapcsolódó csakrák és életterületeik egyensúlyba kerülése:

biztonság, stabilitás, anyagiak, bőség, életöröm, harmonikus kapcsolatok (szerelem, párkapcsolat, szülők, szülőség, stb.), teremtés, önbizalom, magabiztosság, belső erő, kitartás, stb.***


EGYÉNI OLDÁSI ALKALMAK egyénileg egyeztetett időpontokban, egyéni élethelyzetedre szabottan:

* EGYSÉG DEEKSHA - Teljes, éber fókusz, tiszta energiatér, szerető, erős, bölcs Isteni Jelenlét, felébredett áldás, és személyre szóló meditáció / gyakorlat támogatja a folyamatodat.

* SZERETETÉRINTÉS TERÁPIA - Beszéd nélküli, finom érintéseken alapuló technika – Gáborral vagy velem, vagy mindkettőnkkel -, ahol az érintéssel átadott fény és szeretet segíti önmagad elfogadását, szeretetét, a belső békét, harmóniát és egységet, a testi és lelki egészséget.


A programokra előzetes bejelentkezés szükséges, köszönöm! Jelentkezés, további infó ide kattintva