BejelentésDEEKSHA - Az Egység Megtapasztalása
"Ha felfedezed a szeretetet, tudni fogod pontosan, hogyan élj." (Sri Amma Bhagavan)

MENÜ


Hírek
AZ IMA EREJE - BEAVATÁS AZ ISTENI TUDATOSSÁGBA

Szeretettel hívlak erre a szentséges, új folyamatra!

tovább >>


MAI NAPRA

"A boldogság egy természetes állapot." - Sri Bhagavan -

ERRE A HÉTRE:

"Minden szenvedés azon egyetlen alapvető megosztottságból keletkezik, hogy van a te és az én." - Sri Amma -


DECEMBER 15. SZOMBAT 17.00-20.00-IG: AZ IMA, KÉRÉS EREJE - BEAVATÁS A HOLISZTIKUS / MAGASABB TUDATOSSÁGBA

Szeretettel hívlak egy új folyamatra, a Holisztikus / Magasabb Tudatosság Beavatásra, mely a deeksha jelenség atyjának, Sri Bhagavannak az ajándéka az emberiség számára.

Ez egy szentséges folyamat, mely összekapcsolja a résztvevőt a saját Istenijével / Felsőbb Énjével / a Forrással (ill. ki hogyan nevezi, vele) és az egyén imáit, kéréseit erőteljesebbé teszi. A beavatás többször is fogadható, és minden alkalommal tovább mélyül és erősödik a kapcsolat az Isteni minőséggel.

A Holisztikus / Magasabb Tudatosság Beavatást csak az indiai spirituális avatárok, Sri Amma Bhagavan által erre a folyamatra beavatottak adhatják.

Ennek az alkalomnak a fókusza az ima / kérés módja - elmélete és gyakorlata - a vágyak megtörténéséért, a problémák megoldódásáért; valamint az Istenivel / Forrással való kapcsolat megszületése ill. magasabb szintre emelkedése.

A programon való részvétel mindenki számára nyitott.
Ha más időpontban szeretnél jönni, kérlek, jelezd e-mailben, és megbeszéljük.


Helyszín: Bp. VI. ker., Nyugatinál
FB-esemény:
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva***Hamarosan újra: MUKTHI DEEKSHA FOLYAMAT

A Mukthi Folyamat (=felébredést segítő és elmélyítő folyamat) az Isteni Jelenlét által vezetett szentséges folyamat, melynek csúcspontja egy különleges, erőteljes deeksha, az ún. Mukthi Deeksha. Ennek a deekshának, áldásnak a célja, hogy az egységbe és felébredésbe, és annak egyre magasabb szintjeire, egyre mélyebb, tartósabb, könnyedebb megtapasztalásába vigyen téged, s a létezésből elmozdulj az ÉLETbe!


FB-esemény:
Helyszín: Bp. VI. vagy XIII. ker.
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva


***


Hamarosan újra: EGYSÉG FELÉBREDÉS KURZUS!!!

A két napban az indiai Egység Egyetem folyamatán, egy mély belső utazáson, tisztulási, fejlődési, tudatszint emelkedési folyamaton megyünk végig – meditációkkal, tanításokkal és megtapasztalásokkal pl. a sikerre, a kapcsolatokra, a felébredésre vonatkozóan, csakratisztítás-harmonizálással, stb. A kurzus résztvevői egy ősi indiai folyamat keretében megkapják a Mukthi deekshát (felébredést segítő deekshát), valamint részesülnek a holisztikus / magasabb tudatosságba történő beavatásban. A kurzus ismétlőként is elvégezhető, ez további nagy fejlődést ad.
További infó, részletek ide kattintva


***


EGYÉNI OLDÁSI ALKALMAK egyénileg egyeztetett időpontokban, egyéni élethelyzetedre szabottan:

* EGYSÉG DEEKSHA - Teljes, éber fókusz, tiszta energiatér, szerető, erős, bölcs Isteni Jelenlét, felébredett áldás, és személyre szóló meditáció / gyakorlat támogatja a folyamatodat.

* SZERETETÉRINTÉS TERÁPIA - Beszéd nélküli, finom érintéseken alapuló technika, ahol az érintéssel átadott fény és szeretet segíti önmagad elfogadását, szeretetét, a belső békét, harmóniát és egységet, a testi és lelki egészséget.


A programokra előzetes bejelentkezés szükséges, köszönöm! Jelentkezés, további infó ide kattintva