BejelentésDEEKSHA - Az Egység Megtapasztalása
"Ha felfedezed a szeretetet, tudni fogod pontosan, hogyan élj." (Sri Amma Bhagavan)

MENÜ


Hírek
AZ IMA EREJE - BEAVATÁS AZ ISTENI TUDATOSSÁGBA

Szeretettel hívlak erre a szentséges, új folyamatra!

tovább >>


MAI NAPRA

"A boldogság egy természetes állapot." - Sri Bhagavan -

ERRE A HÉTRE:

"Minden szenvedés azon egyetlen alapvető megosztottságból keletkezik, hogy van a te és az én." - Sri Amma -
Szeretettel üdvözöllek, köszönöm, hogy itt vagy!


Okleveles közgazdász vagyok, 11 évet dolgoztam a bankszakmában. A deeksha 2008-ban érkezett meg az életembe, deekshaadói beavatásomat 2009-ben kaptam az indiai Egység Egyetem szerzetesétől. A bankvilágot otthagyva, azóta csoportos és egyéni egység deeksha foglalkozásokat tartok. A Magyarországi Deekshaadók Egyesületének alapítótagja (2010.), 2014-től elnökségi tagja vagyok, emellett is folyamatosan sok segítő tevékenységgel támogatom az egység közösséget.

Munkámmal ahhoz kívánok hozzájárulni, hogy lépjünk ki a szenvedésből és találjunk vissza mindannyian az ok nélküli öröm és szeretet állapotába! ♥

Nagyon sokat köszönhetek ebben az indiai Világ Egység Egyetem kurzusainak. Az ottani folyamatok intenzív tapasztalásokba helyezve mély belső átalakulást, erőteljes oldódásokat (sok belső teher, blokk, sérülés elengedését) és nagymértékű tudatszint emelkedést tesznek lehetővé. Ébresztik a szívminőségeket (szeretet, öröm, hála, megbocsátás, elfogadás, stb.). Feloldják az én-központúságot. Elmélyítik a személyes isteni segítő erővel való kapcsolatot. A jelenbe helyeznek.

2009. Level I. Kurzus, deekshaadóvá avatás (Egység Egyetem, Veronai Campus)

2010. Egység Tréner Kurzus, India
(Itt megtanultam speciális, csak trénerek által vezethető folyamatokat (pl. Egység Felébredés Kurzus, Egység Megtapasztalása Kurzus, Wealth Deeksha, Arogya Deeksha, 64 Deeksha, Mukthi Deeksha, Egység Bhakti Yoga, stb.) A kurzus végén személyesen Sri Bhagavantól kaptam érintéssel a beavatást, áldást az egység tréneri tevékenységemre és deekshaadók avatására. Avatottjaim közül többen ma már maguk is egység trénerek.)

2011. Természetgyógyászati és egészségügyi alapmodulok sikeres ETI vizsgák.

2011. 21 napos Elmélyítő Folyamat, India

2012. 30 napos Speciális Dimenzióváltáskori Elmélyítő Folyamat, India

2013. 30 napos Speciális Elmélyítő Folyamat, India


2014. Szeretetérintés terapeuta lettem.
(Finom érintéseken alapuló, beszéd nélküli technika ez, ahol az érintéssel átadott fény és szeretet segíti a testi-lelki harmónia kibontakozását, elmélyülését.)

2015. 21 napos "Utazás a Legmagasabb Fénybe - 1. szint" speciális elmélyítő folyamat, India

2016. "A Jelenség és az Ajándék" (P&G) kurzus, Lindau
(Beavatást kaptam az Aranygömb Deeksha adásba.)

2016. decemberben 21 napos "Utazás az Egységbe - 2. szint" speciális elmélyítő folyamat, India (Beavatást kaptam a Prána Deeksha adásba. Ebben a szentséges, a jelenleg elérhető legerőteljesebb deekshában, áldásenergiában baráti találkozón részesülhetsz.)

2017. "A Forrás és a Szinkronicitások" (S&S) kurzus


Mindezen folyamatok, tapasztalások mostanra magas fokú éberséget, az elme zavaró közbeavatkozása nélküli gyakori és hosszas jelenben levést, belső csendet, békét, örömöt, hálát, belső szabadságot és a személyes Isteni segítő erőmmel való nagyon szoros kapcsolatot adtak.

Egység deeksha programjaimat szeretetteljes, békés légkör, különlegesen tiszta és erős energiák, szépséges és erőteljes Isteni Jelenlét jellemzi. A foglalkozásokon részesülhetsz a tudatszintet megemelő egység deekshában és alkalmanként a spirituális szív ébredését elősegítő aranygömb deekshában. Emellett az adott csoportra vagy személyre hangolódva megszülető vezetett meditációk, az indiai útjaim és tanulmányaim során elsajátított különféle módszerek, gyakorlatok és tudatos éber jelenlétem segítik bel- és külvilágbeli fejlődésedet. Mindez a szerető, bölcs, erős Isteni Jelenlét (Forrás, Szeretet, Univerzum, Magasabb Én, stb.) támogatásával történik.

Hálás szívvel, szeretettel várlak téged is!


Csarnai Noémi

egység deeksha tréner és egység deeksha-adó
érintésterapeuta***


Köszönöm, hogy bizalmaddal megtisztelsz!
Szeretettel várlak egység deeksha és érintésterápia foglalkozásaimon!


* Családias hangulatú csoportos egység deeksha programok

* Szeretetérintés, valamint személyre szabott egyéni egység deeksha foglalkozások, amikor teljes, éber fókusz, tiszta energiatér, szerető, erős, bölcs Isteni Jelenlét (Forrás, Szeretet, Univerzum, Magasabb Én, stb.) általi támogatás, felébredett áldás, és személyre szóló meditáció / gyakorlat segíti a folyamatodat.

* Intenzív fejlődést nyújtó két napos Egység Felébredés Kurzus Deekshaadóvá Avatással