BejelentésDEEKSHA - Az Egység Megtapasztalása

MENÜ


Hírek
Napi tanítás

"A szeretet egy történés, amikor az elme nyugodt." - Sri Amma Bhagavan

SRI AMMA BHAGAVAN TANÍTÁSAI

Követheted az avatárok tanításait és csodáit az alábbi facebook oldalon: https://www.facebook.com/letezesbolazeletbe/
Szeretettel üdvözöllek, köszönöm, hogy itt vagy!


Okleveles közgazdász vagyok, 11 évet dolgoztam a bankszakmában. A deeksha 2008-ban érkezett meg az életembe, deekshaadói beavatásomat 2009-ben kaptam az indiai Egység Egyetem szerzetesétől. A bankvilágot otthagyva, azóta csoportos és egyéni egység deeksha foglalkozásokat tartok. A Magyarországi Deekshaadók Egyesületének alapítótagja (2010.), 2014-től 2018. évi megszűnéséig elnökségi tagja voltam. Folyamatosan sok segítő tevékenységgel támogatom az egység közösséget. 2018-ban a földi és az égi egyensúlyba kerüléseként az utam visszavezetett a 'világi életbe' - egy utazási irodába -, amely mellett alkalmanként továbbra is tartok deeksha folyamatokat.

Az Isteni Jelenlét eszközeként ahhoz szeretnék hozzájárulni, hogy lépjünk ki a szenvedésből és találjunk vissza mindannyian az ok nélküli öröm és szeretet állapotába! ♥

Nagyon sokat köszönhetek ebben az indiai Világ Egység Egyetem kurzusainak. Az ottani folyamatok intenzív tapasztalásokba helyezve mély belső átalakulást, erőteljes oldódásokat (sok belső teher, blokk, sérülés elengedését) és nagymértékű tudatszint emelkedést tesznek lehetővé. Ébresztik a szívminőségeket (szeretet, öröm, hála, megbocsátás, elfogadás, stb.). Feloldják az én-központúságot. Elmélyítik a személyes isteni segítő erővel való kapcsolatot. A jelenbe helyeznek.

2009. Level I. Kurzus, deekshaadóvá avatás (Egység Egyetem, Veronai Campus)

2010. Egység Tréner Kurzus, India
(Itt megtanultam speciális, csak trénerek által vezethető folyamatokat (pl. Egység Felébredés Kurzus, Egység Megtapasztalása Kurzus, Wealth Deeksha, Arogya Deeksha, 64 Deeksha, Mukthi Deeksha, Egység Bhakti Yoga, stb.) A kurzus végén személyesen Sri Bhagavantól kaptam érintéssel a beavatást, áldást az egység tréneri tevékenységemre és deekshaadók avatására. Avatottjaim közül többen ma már maguk is egység trénerek.)

2011. Természetgyógyászati és egészségügyi alapmodulok sikeres ETI vizsgák.

2011. 21 napos Elmélyítő Folyamat, India

2012. 30 napos Speciális Dimenzióváltáskori Elmélyítő Folyamat, India

2013. 30 napos Speciális Elmélyítő Folyamat, India


2014. Szeretetérintés terapeuta lettem.
(Finom érintéseken alapuló, beszéd nélküli technika ez, ahol az érintéssel átadott fény és szeretet segíti a testi-lelki harmónia kibontakozását, elmélyülését.)

2015. 21 napos "Utazás a Legmagasabb Fénybe - 1. szint" speciális elmélyítő folyamat, India

2016. "A Jelenség és az Ajándék" (P&G) kurzus, Lindau
(Beavatást kaptam az Aranygömb Deeksha adásba.)

2016. decemberben 21 napos "Utazás az Egységbe - 2. szint" speciális elmélyítő folyamat, India (Beavatást kaptam a Prána Deeksha adásba.)

2017. "A Forrás és a Szinkronicitások" (S&S) kurzus

2018. "Felébredés a Holisztikus Tudatosságra" kurzus, Isztambul (Beavatást kaptam a Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye Beavatás és Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye Meditáció, valamint a Szentséges Szentély Folyamat tartására. Sri Bhagavannak a 2018. november 8-i darshanján elhangzott kérését követve semmilyen emberi közvetítésű deekshát (kézzel adott vagy távban küldött egység deekshát, aranygömb deekshát, pránadeekshát) nem adok ezt követően. Az emberi átadású deekshát innentől felváltják a Sri Murthi Deeksha, a Paduka Deeksha és a Telihold Deeksha, valamint a Felébredés a Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fényére folyamatok, melyek által minden eddiginél magasabb szintre kerül az emberi fejlődés lehetősége.)

2020. május és augusztus "Felébredés az Aranykorra" kurzus (Indiából online) (Beavatás a Boldogság Meditáció tartására.)Mindezen folyamatok, tapasztalások mostanra magas fokú éberséget, az elme zavaró közbeavatkozása nélküli gyakori és hosszas jelenben levést, belső csendet, békét, örömöt, hálát, belső szabadságot és a személyes Isteni segítő erőmmel való nagyon szoros kapcsolatot adtak.

Egység deeksha programjaimat kis létszámmal, szeretetteljes, békés légkörben tartom, különlegesen tiszta és erős energiák, szépséges és erőteljes Isteni Jelenlét támogatásával. A foglalkozásokon részesülhetsz a nem emberi közvetítéssel átadott deekshában, valamint Sri Amma Bhagavannak az emberiség számára átadott legújabb folyamataiban: a Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye Beavatásban és Meditációban, valamint a Boldogság Meditációban. Emellett az adott témára, csoportra vagy személyre hangolódva megszülető vezetett meditációk, az indiai útjaim és tanulmányaim során elsajátított különféle módszerek, gyakorlatok és tudatos éber jelenlétem segítik bel- és külvilágbeli fejlődésedet. Mindez a szerető, bölcs, erős Isteni Jelenlét (Forrás, Szeretet, Univerzum, Magasabb Én, stb.) támogatásával történik.

Hálás szívvel, szeretettel várlak téged is!


Csarnai Noémi

Egység tréner, Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye beavató és meditátor;
érintésterapeuta***


Köszönöm, hogy bizalmaddal megtisztelsz!
Szeretettel várlak egység deeksha és érintésterápia foglalkozásaimon!


* Családias hangulatú csoportos egység deeksha programok

* Szeretetérintés, valamint személyre szabott egyéni egység deeksha foglalkozások

* Intenzív fejlődést nyújtó két napos Egység Felébredés Kurzus