BejelentésDEEKSHA - Az Egység Megtapasztalása

MENÜ


Hírek
NAPI TANÍTÁS

Önmagunkba tekintéshez: "A szeretetet ki kell fejezni, nem csak megtapasztalni." - Sri Amma Bhagavan -

FACEBOOK OLDAL

Kövesd az avatárok tanításait, csodáit és a kapcsolódó programokat az alábbi facebook oldalon: https://www.facebook.com/letezesbolazeletbe/EGYÉNI FOGLALKOZÁS
EGYSÉG / DEEKSHA FOLYAMAT


Teljes figyelmet kapsz te és a témád, személyre szóló, intenzív erejű folyamattal.

A program első részében egy hatékonyan felépített folyamat által: Megtalálhatod önmagadban a válaszokat a téged foglalkoztató kérdésre. Felismerésekhez juthatsz. Új nézőpontokból tekinthetsz a problémádra. Részed lehet az AHA élményben. / Segítségünkre lesz egy nagyszerű eszköz is mindebben.

A program második részében már nem beszélgetünk. Az Isteni Jelenlét / Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye által vezetett folyamaton viszlek végig. Különböző – önmagukban is erőteljes – indiai gyakorlatok (pl. légzés, mantra) fognak felkészíteni egy szentséges és erőteljes áldás / meditáció / Isteni energia befogadására. Ami által hatékonyan oldódhatnak, gyógyulhatnak a problémát okozó blokkok, sérülések egy mélyebb szinten is.

A teljes folyamatot támogató, tiszta, magas rezgésű energiák kísérik.

Bármilyen témával érkezhetsz!

A program hossza: Kb. másfél - két óra.

Időpont: Megbeszélés szerint.

Helyszín: Budapest XIII. kerület, Duna Pláza közelében

Hozzájárulás: 15.000 Ft

Jelentkezés: Jelentkezés, további infó ide kattintva

Nagy szeretettel várlak, köszönöm bizalmadat!


***


ÉRINTÉSTERÁPIA – A szeretetteli érintés ajándéka


Az érintésterápia egy ősi ayurvédikus tudáson alapuló, beszéd nélküli módszer, mely során a résztvevő testét meghatározott módon finoman végigérinti az érintésterapeuta. Ez a szeretetre és fényre hangolódott érintés megnyugtat és ellazít, felfrissít és új erővel tölt fel, old és harmonizál – azt adja, amire épp szüksége van a testnek és léleknek.

A résztvevő végig ruhában van, kényelmes utcai öltözékben, cipő nélkül, háton, majd hason fekszik a masszázságyon, miközben a feje búbjától a lábujjakig végig kapja a szeretetteli érintést, melynek hatására a testben boldogsághormonok szabadulnak fel, csökken a stressz szintje, nő az életerő, erősödik az immunrendszer - a foglalkozás(ok) által teljesen kicserélődhet az ember! A sejteknek, a testnek, a léleknek, a szellemnek, egyszóval teljes lényünknek és egészségünknek nagyon jót tesz a forrásból érkező szeretet és fény, s maga az érintés. A foglalkozás végére várhatóan az egyén egész lényét átjárja és feltölti a szeretet, belső béke, nyugalom rezgése!

Mikor ajánlott:
* Ha még nem tudod teljes mértékben elfogadni és szeretni önmagadat, kívül-belül.
* Ha hiányzik az életedből vagy problémát jelent az érintés és/vagy a szeretet (adása, fogadása). A testnek és a léleknek is szüksége van a boldog és egészséges élethez a rendszeres szeretetteli érintésre.
* Betegség, fizikai problémák, tünetek esetén.
* Műtéti beavatkozás előtt, után.
* Stressz csökkentésére.
* Testi-lelki egyensúly és harmónia megőrzésére, visszaállítására.
* Ha mély kikapcsolódásra, ellazulásra, feltöltődésre vágysz.

A program hossza: Kb. 1 - max. másfél óra.

Időpont: megbeszélés szerint.

Helyszín: Harmónia Palota, Budapest VIII. kerület, Múzeum u. 9. (Kálvin térnél)

Program díja: 10.000 Ft.

Nagy szeretettel várlak, köszönöm bizalmadat!