BejelentésDEEKSHA - Az Egység Megtapasztalása

MENÜ


Hírek
NAPI TANÍTÁS

Önmagunkba tekintéshez: "A szeretetet ki kell fejezni, nem csak megtapasztalni." - Sri Amma Bhagavan -

FACEBOOK OLDAL

Kövesd az avatárok tanításait, csodáit és a kapcsolódó programokat az alábbi facebook oldalon: https://www.facebook.com/letezesbolazeletbe/EGYSÉG FELÉBREDÉS KURZUS


Mukthi deekshával (felébredést segítő és elmélyítő - nem emberi közvetítésű - deekshával) és Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye beavatással

(2018. novemberétől a kurzuson nincs egység deekshaadói / áldásadói beavatás)


Szeretettel invitállak erre a rendkívüli fejlődést adó és elindító kurzusra, melyért most már nem kell Indiába utaznod!

2010-ben végeztem el Indiában az Egység Egyetemen az Egység Tréner Kurzust (melyet évi rendszerességgel követtek a többhetes, további indiai elvonulások), melynek végén személyesen Sri Bhagavantól kaptam beavatást, áldást az egység tréneri tevékenységemre. Hálás vagyok minden Egység Felébredés Kurzusért, amit azóta tarthatok, köszönettel várlak téged is erre a kétnapos csodára! 


* Ha szeretnél tenni önmagadért és a boldogságodért, konkrét élethelyzeted, problémád megoldódásáért, vágyad megvalósulásáért...,
* Ha szeretnéd akár önmagad, akár szűkebb-tágabb környezeted gyógyulását, fejlődését, boldogságát az ima/kérés erejével segíteni…,
* Ha érzed a jelentőségét a kornak, amiben élünk és a hívást a felemelkedésben való aktív részvételnek…,
* Ha szeretnél egy megemelt rezgés- és tudatossági szinten segíteni a születő új korban…,
* Ha szeretnéd mélyebben megismerni Sri Amma Bhagavan, korunk avatárjainak tanításait…,
* Ha szeretnél magasabb minőségben részt venni a fejlődést és a tudatosság további emelkedését szolgáló speciális folyamatokon (pl. Mukthi Deeksha, Egység Bhakti Yoga, Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye Beavatás, Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye Meditáció)…,
* Ha szeretnél elmozdulni a konfliktus, megosztottság állapotából (kapcsolati, anyagi, egészségügyi problémák, stb.) az Egység állapotába …,
* Ha szeretnél a saját hited, elképzelésed szerinti Isteni Jelenléteddel egy szoros, meghitt, élő kapcsolatot…,
* Ha szeretnél a létezésből megérkezni az Életbe, az elméből a Szívbe…,
* Ha vágyod a Felébredést, a személyes szenvedéstől való megszabadulást…,
…akkor gyere! :-)

Szeretettel várlak az Egység Felébredés Kurzusra, mely megkoronázhatja az önmagadon végzett eddigi munkádat, megadhatja a várt áttörést nehéz élethelyzetekre, s felejthetetlen élményekkel ajándékozhat meg!


A kurzus két napjában az indiai Egység Egyetem beavatási folyamatán, egy mély belső utazáson, tisztulási, fejlődési, tudatszint emelkedési folyamaton vezetlek végig:

* Megismerkedsz tanításokkal pl. a sikerre, fejlődésre vonatkozóan, a kapcsolatokat illetően (párkapcsolat, szülők, gyermekek), és ezekre tapasztalás, meditáció is van, amikor az adott témában oldásra kerülnek feldolgozatlan érzelmi sérülések, blokkok.

* Megtanulsz a hétköznapok során is alkalmazható ismereteket, gyakorlatokat, melyek nagyban segítik a boldogulásodat és a boldogságodat (pl. az élet törvényei, csakratisztítás-harmonizálás, kapcsolati harmóniát elősegítő gyakorlat, tudatszint emelő gyakorlat, stb.).

* Megtanulsz bármikor összekapcsolódni a Magasabb Éneddel / Isteneddel / Forrással / stb. (ahogyan te hívod a személyes segítő erődet, vele), ill. ha már élő ez a kapcsolat, tovább mélyül a kurzus során.

* A felébredés állapotaiba lehet betekintést kapni (belső csend, jelen pillanat tapasztalása, boldogság, stb.), akár a felébredésed is megtörténhet, felébredettként pedig tovább mélyül állapotod.

* A szív elkezd élővé válni, nyílni, virágozni, hogy valóban kapcsolódhass önmagaddal és másokkal is, s beáradhassanak életedbe a Szívminőségek (feltétel nélküli szeretet és elfogadás, megbocsátás, hála, ok nélküli öröm, stb.).

Tehát egy nagyon szép és erőteljes tisztulási-emelkedési folyamaton mész keresztül, emelkedik a tudatszinted, új nézőpontok és felismerések nyílnak meg számodra, tisztul a szíved-lelked, kioldódnak sérülések, nagy terheket lehet letenni. A 2. nap végén egy ősi indiai folyamat keretében megkapod a Mukthi deekshát (felébredést segítő / elmélyítő deekshát, mely egy nem emberi közvetítésű áldás) és a Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye beavatást, mely által megszületik ill. erősödik a Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fényével (Belső Vezetőddel, Forrással, Istennel, stb., ahogyan nevezed, Vele) a kapcsolatod!

A kurzus elvégzésével és az ott tanultak alkalmazásával beindul egy többszintű javulási, rendeződési folyamat a különböző életterületeiden, és egy nagyszerű új élet lehetősége kezd kibontakozni számodra..!

Szeretettel ajánlom az Egység Felébredés Kurzust ismétlőknek is! Ismétlőként való részvételed a tanítások még mélyebb megértését és megtapasztalását, valamint a feldolgozatlan érzelmi töltetek, negatív nézőpontok, minták, stb. még teljesebb oldódását teszi lehetővé. A Mukthi Deekshával és a Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye beavatással állapotod tovább mélyül, imáid, kéréseid erőteljesebbé válnak és a Jelenlét még tisztábban, hatékonyabban tud majd rajtad és általad dolgozni, áramlani, segíteni.


KÖVETKEZŐ KURZUS:

Időpont: Ha szeretnél részt venni, jelezd kérlek, és egyeztetünk időpontot! A kurzus két egész napon át tart.
(Kérésre a meghirdetetten kívül más időpontban is tartok kurzust.)
Helyszín: Budapest XIII. kerület (létszámtól függően változhat). A kurzus nem bentlakásos.
Részvétel: 50.000 Ft, ismétlőként 25.000 Ft. /Indokolt esetben részletfizetés lehetséges.♥/
Jelentkezés 10.000 Ft előleggel. A jelentkezésedtől már beindul a belső felkészülési, ráhangolódási folyamatod, mely megtámogatja a kurzus nyújtotta fejlődést.
FB-esemény: ...

Köszönöm, hogy bizalmaddal megtisztelsz, szeretettel várlak! Jelentkezés, további infó ide kattintva