BejelentésDEEKSHA - Az Egység Megtapasztalása

MENÜ


Hírek
NAPI TANÍTÁS

Önmagunkba tekintéshez: "A szeretetet ki kell fejezni, nem csak megtapasztalni." - Sri Amma Bhagavan -

FACEBOOK OLDAL

Kövesd az avatárok tanításait, csodáit és a kapcsolódó programokat az alábbi facebook oldalon: https://www.facebook.com/letezesbolazeletbe/LEGFELSŐBB SZERETET LEGFELSŐBB FÉNYE FOLYAMATOKAz alábbi folyamatok Sri Amma Bhagavan legújabb ajándékai az emberiség számára!


LEGFELSŐBB SZERETET LEGFELSŐBB FÉNYE BEAVATÁS

Szentséges folyamat, mely összekapcsolja a résztvevőt a saját Istenijével / Felsőbb Énjével / a Forrással (ill. ki hogyan nevezi, vele) és az egyén imáit, kéréseit erőteljesebbé teszi. Segíti a problémák megoldódását, a vágyak megvalósulását. A beavatás többször is fogadható, és minden alkalommal tovább mélyül és erősödik a kapcsolat az Isteni minőséggel.


LEGFELSŐBB SZERETET LEGFELSŐBB FÉNYE MEDITÁCIÓ

Szentséges folyamat során a meditáció az Isteni Tudatosság szemen keresztüli közvetítésével történik a részvevők felé. Lecsendesíti az elmét, segít a belső béke, boldogság és öröm megszületésében, jobbá teszi a kapcsolatokat. Elindít egy mély belső transzformációt, felébreszti a belső bölcsességet.


A Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye Beavatást és a Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye Meditációt csak az indiai spirituális avatárok, Sri Amma Bhagavan által erre a folyamatra beavatottak tarthatják.