BejelentésDEEKSHA - Az Egység Megtapasztalása

MENÜ


Hírek
NAPI TANÍTÁS

Önmagunkba tekintéshez: "A szeretetet ki kell fejezni, nem csak megtapasztalni." - Sri Amma Bhagavan -

FACEBOOK OLDAL

Kövesd az avatárok tanításait, csodáit és a kapcsolódó programokat az alábbi facebook oldalon: https://www.facebook.com/letezesbolazeletbe/A TUDATOSSÁG KAPUI, MELYEKET AZ EGYSÉG ÁLDÁS (DEEKSHA) MEGNYITHAT
Ahogy nagyon sokféle ember létezik, ugyanúgy nagyon sokféle módja létezik a megtapasztalásnak. A tudatosság ragyogása végtelen. Képzelj el egy óriási kastélyt megszámlálhatatlan ajtóval, mindegyik egy új kilátásra nyílik, és mindegyik teljesen különbözik a másiktól. A tudatosság természete ugyanilyen. Rengeteg különböző ajtó nyílik a tudatosságban és mind egy másik valóságot fed fel a kereső számára. Az Egység Áldás intelligens isteni energia, ami aktivál bizonyos központokat az agyban, ezáltal különféle valóság tapasztalásokhoz jut a kereső.


Meditáció kapu

Általában mi megpróbálunk meditálni valamin. Meditáció alatt többnyire azt értjük, hogy egy adott valamire fókuszálunk, ami a meditáció tárgyát képezi. Amikor az Egység Áldás megnyitja ezt a kaput, a meditáció megtörténik. A belső passzív és megfigyelő állapot természetes állapotunkká válik. Sétálás, evés, figyelés, gondolkodás, minden meditációvá válik.


Az életbe bepillantás kapuja

Az Egység Áldás megnyithatja az életbe való bepillantás kapuját, amikor a másik ember bőrében érezheted a fájdalmat, amit okoztál neki. Valamint megtapasztalhatod azokat az érzéseket, melyeket sohasem akarsz érezni, amik elől menekülsz. Ezután majd az elfogadás és az összetartozás érzése természeteddé válik. Az ítélkezés ereje egyre gyengül, utat engedve a szív kivirágzásának és az élet sokkal érzékenyebb tapasztalásának.


A nyugalom kapuja

Az Egység Áldás a nyugalom állapotába helyez, ahol teljes békében vagy önmagaddal és a körülötted lévő világgal. A külső világ nem zavarja a belső békédet. Megszűnik az élettel való küzdelem.


A tökéletes boldogság kapuja

Az Egység Áldás megnyithatja a tökéletes boldogság kapuját, ahol minden érzékelés-tapasztalás mennyei boldogságot ad.


A tudatosság kitágulása kapu

Az Egység Áldás átvihet ezen a kapun, az együttérzés kapuján, ahol a tudatod kitágulva túlnő a fizikai test keretein, átölelve mindent körülötted. Elkezded megtapasztalni minden lény örömét és fájdalmát magadon belül.


A valóság tapasztalása az elme torzítása nélkül kapu

Az elme folyamatosan ítélkezik, magyaráz, átértékel minden tapasztalást. Vagy a múltban jár, vagy a jövőben, vagy a jelent az ő keretein keresztül szemléli. Az Egység Áldás szinte kikapcsolja az elmét, lehetővé téve, hogy tapasztald a valóságot, ahogy van, a torzítások nélkül.


A szemtanú kapu

Az Egység Áldás a szemtanú állapotába helyez téged, amikor nem résztvevőjévé, hanem megfigyelőjévé válsz minden tapasztalásnak. Nincs többé „te”, aki átmész ezeken a megtapasztalásokon az életben. Egyedül a tapasztalás létezik.


Másik világok meglátogatása kapu

A tudatosság nem behatárolt a határokkal rendelkező fizikai test által. Tér és idő felett áll. Az Egység Áldás megnyithatja ezt a kaput, ahol egy időben több valóságot is tapasztalhatsz. Átkapcsolja a figyelmed-tudatosságod központját és lám, észreveszed! Tudatában lehetsz, láthatsz más világokat anélkül, hogy az érzékszerveidet kiiktatnák vagy működésképtelenné tennének.


A valóság tapasztalása, mint egy álom kapu

Egy híres kínai felébredett mester egyszer azt mondta: „Nem is tudom, hogy én mint pillangó álmodom, hogy ember vagyok, vagy mint emberi lény álmodom a pillangót.” Hányszor csodálkozunk azon, mennyire valóságosnak érezzük az álmainkat miközben tapasztaljuk azokat. Mint ahogy az álmok illuzórikusak, ugyanúgy egy felébredettnek a valóság álomként jelenik meg. Amikor az Egység Áldás megnyitja ezt a kaput, mindent úgy látsz, mint álmot a tudatosságban.


Isten felismerése kapu

Amikor szemtől szembe kerülsz Istennel.


***


Minden egyes egység deeksha, amit fogadsz, emeli a tudatszintedet, és közelebb visz a tudatosság kapuihoz. A rendszeresen fogadott deeksha hatására egyre több bepillantást nyersz, majd be is lépsz a te kapuidon...

Ha szeretnél elindulni és nagy léptekkel továbbhaladni az egység deeksha által a tudatosság kapuinak ezen izgalmas és szépséges felfedező útján - mely utazás átalakítja az életedet -, sok szeretettel várunk egység deeksha programjainkon:


* családias hangulatú csoportos egység deeksha programok

* személyre szabott egyéni egység deeksha foglalkozások

* intenzív fejlődést nyújtó két napos Egység Felébredés Kurzus