BejelentésDEEKSHA - Az Egység Megtapasztalása

MENÜ


Hírek
NAPI TANÍTÁS

Önmagunkba tekintéshez: "A szeretetet ki kell fejezni, nem csak megtapasztalni." - Sri Amma Bhagavan -

FACEBOOK OLDAL

Kövesd az avatárok tanításait, csodáit és a kapcsolódó programokat az alábbi facebook oldalon: https://www.facebook.com/letezesbolazeletbe/KOLLEKTÍV IMA, KÉRÉS MINDEN SZERDÁN 21.00-21.30 KÖZÖTTImmár 8 éve, hogy szerda esténként együtt kapcsolódunk a Forráshoz a vágyak megvalósulásáért. 21.00-21.30 között annyi időre kapcsolódj be, amennyi időre jól esik. Bárhol is vagy fizikailag, onnan becsatlakozhatsz, és lélekben, a szívünkben kapcsolódunk egymáshoz és az Istenihez. A részvételedet a facebook esemény visszaigazolásával jelezheted. Ehhez kérlek, csatlakozz a facebookon a Magyarországi Online Áldás zárt csoporthoz!

A kollektív, közös ima energetikája, ereje mindig sokkal nagyobb, mint amikor egyedül kérünk valamit. Kérhetsz / imádkozhatsz önmagadért, másokért, és természetesen a csoportban és az eseményben kiírt kérésekért is.

A részvétel ingyenes, vallástól, hittől független, bárki csatlakozhat!

Az ima / kérés menete:
1. Csendesedj el, érkezz meg. Figyelheted a légzésedet, vagy fókuszálj pár percig a szívközpontra, a mellkas közepére.
2. Saját módodon kapcsolódj a bensődben a Forrással / Istennel / Fénnyel / Szeretettel / stb. (azaz a téged segítő szentséges isteni minőséggel, bárhogyan nevezheted).
3. Fogalmazd meg a kérésedet. Fókuszálj a megoldásra, ne a problémára!
4. Légy őszinte, hiteles abban, hogy miért kéred azt a dolgot, és legyen érzés a kérésedben. (Szívből jöjjön a kérés, ne a fejből.)
5. Lásd, érezd a kérésed megvalósulását.
6. Légy végig egy emelkedett, boldog, hálás állapotban. Fejezd ki a háládat.

"Az ima legjobb formája a hála." - Sri Bhagavan -

Kellemes elmélyülést, szép tapasztalásokat kívánok!